Promosi

Kerja Yang Disarankan

Kelayakan

  • Chinese Female candidates preferred
  • Candidate must possess at least SPM qualification
  • LCCI qualification will be an added advantage
  • Accounting Software is an added advantage
  • Possess at least 2 years related experience
  • Computer literate & self-motivated
  • Able to work with minimum supervision
  • Required language(s): English & Mandarin.

Tanggungjawab

  • Understand the accounting preparation process.
  • Payments preparation and other banking matters.
  • To assist in preparation of accounts of company.
  • To assist in preparation of GST reporting and submission of GST forms.
  • Able to communicate with clients.
  • Confident and Creative problem solving skills.
  • Posting accounts entries into accounting software.
  • Assist in the preparation of Management Reports and other reports.
  • Prepare journal entries and cash book transaction.
  • Protects organization's value by keeping information confidential.
  • Accomplishes accounting and organization mission by completing related results as needed.

Manfaat tambahan

  • 5 days work ( 09:00am - 06:00pm )
  • Performance Bonus
  • Medical Claims
  • Others

Tarikh permohonan terakhir

06 July 2017

Applicant Requirement

Bahasa

Bahasa Inggeris,Bahasa Mandarin

Warganegara

Malaysian

Pendidikan

Pemohon harus memiliki minimum Diploma

Jantina

Perempuan

Blog

Fuh! Artikel lengkap dengan tips tips pemakaian khas buat jejaka di luar sana. Sesuai betul buat mereka yang bakal melalui temuduga kerja agar nampak smart, fresh and clean! Biar sampai penemuduga pun terkejut tengok dan luruh jantung terus bagi markah 10/10 untuk penampilan.

Jun 29, 2017

Pakai iphone ni memang best sebab aplikasinya mudah dah lebih canggih. Tetapi biasalah, ada juga beberapa minor issue yang dihadapi dan kalau salah pergi kedai boleh melayang duit! Asyik kena tipu je dengan owner repair telefon sebab tak tahu apa-apa dan kadang tu memakan belanja yang boleh beli satu lagi telefon baru.

Jun 29, 2017

Kerja Part Time sekarang sudah mampu untuk meraih gaji yang lumayan, manfaat seperti makanan percuma, elaun OT yang tinggi, tempat tinggal yang disediakan & ada juga yang hanya perlu bekerja minima 4 Jam je sehari! Tak cukup menarik? Ada juga yang akan mengadakan temuduga minggu ni tau!

Jun 29, 2017