Promosi

Kerja Yang Disarankan

Kelayakan

  • Passionate to teach young children
  • Candidate with Diploma in Preschool Education will be an added advantage

Tanggungjawab

  • Lesson Planing
  • Teaching young children 
  • Teach their students basic academic skills,help students learn to read and write, etc

Manfaat tambahan

  • Annual leaves

Tarikh permohonan terakhir

07 July 2017

Applicant Requirement

Warganegara

Malaysian,PR/Work permit holder,Foreigner

Lokasi Pekerjaan

Subang Jaya, Selangor, 47650, Malaysia


Lihat Semua Pekerjaan

Beyond Kids Sdn. Bhd

Beyond Kids Montessori offered the most up-to-date and comprehensive Montessori Education with the adaptation into our National Pre-school Curriculum.

Blog

Fuh! Artikel lengkap dengan tips tips pemakaian khas buat jejaka di luar sana. Sesuai betul buat mereka yang bakal melalui temuduga kerja agar nampak smart, fresh and clean! Biar sampai penemuduga pun terkejut tengok dan luruh jantung terus bagi markah 10/10 untuk penampilan.

Jun 29, 2017

Pakai iphone ni memang best sebab aplikasinya mudah dah lebih canggih. Tetapi biasalah, ada juga beberapa minor issue yang dihadapi dan kalau salah pergi kedai boleh melayang duit! Asyik kena tipu je dengan owner repair telefon sebab tak tahu apa-apa dan kadang tu memakan belanja yang boleh beli satu lagi telefon baru.

Jun 29, 2017

Kerja Part Time sekarang sudah mampu untuk meraih gaji yang lumayan, manfaat seperti makanan percuma, elaun OT yang tinggi, tempat tinggal yang disediakan & ada juga yang hanya perlu bekerja minima 4 Jam je sehari! Tak cukup menarik? Ada juga yang akan mengadakan temuduga minggu ni tau!

Jun 29, 2017