Promosi

Kerja Yang Disarankan

Kelayakan

  • Candidate must be having work experience in the Property Management in Property / Real Estate line
  • At least 3 year (s) working experience in the related field is required for this position
  • Experience in the IFCA software
  • Applicants must be Willing to work in Klang
  • Excellent communication skills and fluent in basic languages (English and Bahasa Malaysia). Known in Mandarin & Chinese Dialects will be added advantage

Tanggungjawab

  • To manage & assist with day to day functions of the property management department
  • To manage handling the clients’ complaints
  • To manage handling the collection fee from client
  • To compose and prepare correspondences, reports, bills, and any documentations from the Immediate Superior
  • To doing in the date entry and filling
  • To perform any others duties & responsibilities with the Company may assign from time to time

Manfaat tambahan

  • Outstanding Career Development Opportunity
  • Attractive Remuneration Package
  • Permanent contract

Tarikh permohonan terakhir

07 July 2017

Applicant Requirement

Bahasa

Bahasa Inggeris,Bahasa Malaysia

Warganegara

Malaysian

Lokasi Pekerjaan

Klang, Selangor, 42000, Malaysia


Lihat Semua Pekerjaan

Skyjewel Sdn Bhd

KSL Holdings Bhd is one of the major property players in Johor and has been established for over 30 years. With the aim of becoming one of the top 10 property developers in Malaysia, KSL Holdings has diversified its operations to include ventures into the Klang Valley and has a strong presence within the Iskandar Region. Its core business is in the sectors of property development, property management and property investment business, driving KSL Holdings Bhd as a leading property developer in the country. Moving towards creating the fast-expanding business of a luxury lifestyle urban living, KSL Holdings Bhd is best known for their innovative and pristine design which embraces quality and enhanced living standards.With good creative design in delivering unique property development, KSL Holdings Bhd is run by an expert team of professionals that strive to meet the expectations of living in today's discerning market.

Blog

Fuh! Artikel lengkap dengan tips tips pemakaian khas buat jejaka di luar sana. Sesuai betul buat mereka yang bakal melalui temuduga kerja agar nampak smart, fresh and clean! Biar sampai penemuduga pun terkejut tengok dan luruh jantung terus bagi markah 10/10 untuk penampilan.

Jun 29, 2017

Pakai iphone ni memang best sebab aplikasinya mudah dah lebih canggih. Tetapi biasalah, ada juga beberapa minor issue yang dihadapi dan kalau salah pergi kedai boleh melayang duit! Asyik kena tipu je dengan owner repair telefon sebab tak tahu apa-apa dan kadang tu memakan belanja yang boleh beli satu lagi telefon baru.

Jun 29, 2017

Kerja Part Time sekarang sudah mampu untuk meraih gaji yang lumayan, manfaat seperti makanan percuma, elaun OT yang tinggi, tempat tinggal yang disediakan & ada juga yang hanya perlu bekerja minima 4 Jam je sehari! Tak cukup menarik? Ada juga yang akan mengadakan temuduga minggu ni tau!

Jun 29, 2017