Promosi

Majikan Pilihan

Beable Malaysia Sdn Bhd
22 Kerja

Kerja Yang Disarankan

Kelayakan

  • Good at Microsoft office.
  • Good at English is preferred.
  • Hard working & able to work independently.
  • Friendly and dynamic working environment that promotes creative thinking and intellectual grow. 
  • Fresh graduates are welcomed
  • Must have a proactive ,enthusiastic and fast learner
  • Willing to learn and passionate about marketing

Tanggungjawab

  • Calling & Follow up client
  • Do quotation & office book-keeping
  • Establish and maintain good relationship with customers

Manfaat tambahan

  • KWSP, SOCSO included
  • Traveling Allowance is provided
  • Medical Benefit
  • Bonus

Tarikh permohonan terakhir

09 July 2017

Applicant Requirement

Bahasa

Bahasa Inggeris,Bahasa Malaysia,Bahasa Mandarin

Warganegara

Malaysian

Lokasi Pekerjaan

Petaling Jaya, Selangor, 52200, Malaysia


Lihat Semua Pekerjaan

Reign Design Sdn Bhd

Graphic Design & Printing Company

Blog

Fuh! Artikel lengkap dengan tips tips pemakaian khas buat jejaka di luar sana. Sesuai betul buat mereka yang bakal melalui temuduga kerja agar nampak smart, fresh and clean! Biar sampai penemuduga pun terkejut tengok dan luruh jantung terus bagi markah 10/10 untuk penampilan.

Jun 29, 2017

Pakai iphone ni memang best sebab aplikasinya mudah dah lebih canggih. Tetapi biasalah, ada juga beberapa minor issue yang dihadapi dan kalau salah pergi kedai boleh melayang duit! Asyik kena tipu je dengan owner repair telefon sebab tak tahu apa-apa dan kadang tu memakan belanja yang boleh beli satu lagi telefon baru.

Jun 29, 2017

Kerja Part Time sekarang sudah mampu untuk meraih gaji yang lumayan, manfaat seperti makanan percuma, elaun OT yang tinggi, tempat tinggal yang disediakan & ada juga yang hanya perlu bekerja minima 4 Jam je sehari! Tak cukup menarik? Ada juga yang akan mengadakan temuduga minggu ni tau!

Jun 29, 2017