Promosi

Majikan Pilihan

Beable Malaysia Sdn Bhd
22 Kerja

Kerja Yang Disarankan

Kelayakan

  • Candidate must possess at least LCCI / Diploma / Degree in Finance or Accounting
  • Minimum 2 years working experiences in Account, Audit or related field. Prior working experience with Audit firm will be an advantage.
  • Must be able work independently and with interpersonal skills
  • Well versed in taxation principles, GST and local statutory guidelines and legislation
  • Able to handle Full set account
  • Able to write and speak in Mandarin and English

Tanggungjawab

  • To prepare monthly financial report (Full set account)
  • Reconciliation of inter-company balances and ensure inter-company debit and credit notes are issued
  • In charge of monthly closing account and yearly closing account for audit
  • Preparation of tax computation and GST submission for Company and Individual
  • Reconciliation of bank balances with bank statement
  • To liaise with auditors and other parties pertaining to statutory compliance matters
  • To ensure proper filing of invoice, payment vouchers, receipts and other documents relevant with accounts
  • In charge of payroll and willing to handle some administrative works

Manfaat tambahan

  • The shortlisted candidate may enjoy company's medical subsidies, annual leave, sick leave, public holidays and so on
  • Work location: near to Fahrenheit

Tarikh permohonan terakhir

09 July 2017

Applicant Requirement

Bahasa

Bahasa Inggeris,Bahasa Mandarin

Warganegara

Malaysian,PR/Work permit holder

Pendidikan

Pemohon harus memiliki minimum Diploma

Lokasi Pekerjaan

Jalan Imbi, Kuala Lumpur, 55100, Malaysia


Lihat Semua Pekerjaan

World Trade Regal Trading Sdn Bhd

We are a local products company which selling Malaysia local products including local foods, snacks, traditional herbs and traditional health foods etc. We have few vacancies that are suitable for anyone who look for easy and relax job. Our Group also comprises a diverse ranged of businesses such as hotel, financial consultancy service, etc which are currently expanding and we foresee we will require more talented candidates in future.

Blog

Fuh! Artikel lengkap dengan tips tips pemakaian khas buat jejaka di luar sana. Sesuai betul buat mereka yang bakal melalui temuduga kerja agar nampak smart, fresh and clean! Biar sampai penemuduga pun terkejut tengok dan luruh jantung terus bagi markah 10/10 untuk penampilan.

Jun 29, 2017

Pakai iphone ni memang best sebab aplikasinya mudah dah lebih canggih. Tetapi biasalah, ada juga beberapa minor issue yang dihadapi dan kalau salah pergi kedai boleh melayang duit! Asyik kena tipu je dengan owner repair telefon sebab tak tahu apa-apa dan kadang tu memakan belanja yang boleh beli satu lagi telefon baru.

Jun 29, 2017

Kerja Part Time sekarang sudah mampu untuk meraih gaji yang lumayan, manfaat seperti makanan percuma, elaun OT yang tinggi, tempat tinggal yang disediakan & ada juga yang hanya perlu bekerja minima 4 Jam je sehari! Tak cukup menarik? Ada juga yang akan mengadakan temuduga minggu ni tau!

Jun 29, 2017