Promosi

Kerja Yang Disarankan

Kelayakan

  • Min SPM
  • Pleasant personality and well grommed.
  • Able to communicate in Bahasa Malaysia and English.
  • Ability to work under pressure.
  • Enjoy providing top services towards customers.
  • Ability to network with customers
  • Related experience is an added advantage

Tanggungjawab

  • Take orders and serves food and beverage to guest accordingly.
  • Take orders and serves food and beverage to guest accordingly.
  • Handle guest inquiries and complaints in courteous and efficient manner.
  • Ensure safety, cleanliness and hygiene standards are kept at all times
  • Recommend signature dishes and beverage of the hotel.
  • Ensure customers satisfaction level towards food and services.

Manfaat tambahan

  • Discounted accommodation rate
  • Discounted rates on theme park, food and beverage outlets, ice skating, home purchase
  • Free meals
  • Free haircut
  • Free uniform
    • We are one of Kuala Lumpur’s leading 5-star hotel with a collection of 1,433 guestrooms, suites, villas and serviced residences, located within the integrated township of Sunway City. 
    • We are looking for Hospitality talents for various operations, administration and management support role. An opportunity for final year students to secure their employment before graduating.  
    • A WALK-IN INTERVIEW on the:
      • Date: 17th & 18th June 2017
      • Time: 9:00am - 5:00pm has been initiated by the Human Resources - Recruitment Team of SRHS.
      • For further inquiries please contact / WhatsApp Mr Raymond @ +60 16 - 549 6367 / Ms. Fatin @ +60 17 - 328 7801 OR you may call our general line @ +6 03 - 7492 8000.  
  • Interested talents to send in your resume to jobs@sunwayhotels.com 

Tarikh permohonan terakhir

13 July 2017

Applicant Requirement

Bahasa

Bahasa Inggeris,Bahasa Malaysia

Warganegara

Malaysian,PR/Work permit holder

Pendidikan

Pemohon harus memiliki minimum Secondary/SPM/'O' Level

Lokasi Pekerjaan

Bandar Sunway, Selangor, 47500, Malaysia


Blog

Fuh! Artikel lengkap dengan tips tips pemakaian khas buat jejaka di luar sana. Sesuai betul buat mereka yang bakal melalui temuduga kerja agar nampak smart, fresh and clean! Biar sampai penemuduga pun terkejut tengok dan luruh jantung terus bagi markah 10/10 untuk penampilan.

Jun 29, 2017

Pakai iphone ni memang best sebab aplikasinya mudah dah lebih canggih. Tetapi biasalah, ada juga beberapa minor issue yang dihadapi dan kalau salah pergi kedai boleh melayang duit! Asyik kena tipu je dengan owner repair telefon sebab tak tahu apa-apa dan kadang tu memakan belanja yang boleh beli satu lagi telefon baru.

Jun 29, 2017

Kerja Part Time sekarang sudah mampu untuk meraih gaji yang lumayan, manfaat seperti makanan percuma, elaun OT yang tinggi, tempat tinggal yang disediakan & ada juga yang hanya perlu bekerja minima 4 Jam je sehari! Tak cukup menarik? Ada juga yang akan mengadakan temuduga minggu ni tau!

Jun 29, 2017