Promosi

Kerja Yang Disarankan

Kelayakan

  • Minimum required is a recognized Diploma in Accounting / Finance / Hotel Management
  • Minimum two (2) years related working
  • Good command in written and spoken English and Bahasa Malaysia is essential
  • Pleasant disposition and excellent interpersonal and communication skills with a positive work attitude, high level of integrity and ability to work independently with minimum supervisions
  • Good knowledge of OPERA and other software applications will be an added advantage
  • Experience in Hotel / Hospitality industry will be advantage

Tanggungjawab

  • To ensure daily is correctly captured and recorded
  • To ensure completeness of documentations and accuracy of calculations
  • To ensure proper authorization and approval for transactions such as allowances, rebates, vouchers, entertainment checks and others
  • To ensure control procedures implemented are strictly adhered to

Manfaat tambahan

  • Yearly Salary Increment 
  • Group Insurance
  • Medical Card
  • Free Meals
  • Purchase Card
  • Education Opportunity
  • Career Advancement
 
A WALK-IN INTERVIEW on the 17th & 18th June 2017 from 9:00am - 5:00pm has been initiated by the Human Resources - Recruitment Team of SRHS.
An opportunity for final year students to secure their employment before graduating.  
For further inquiries please contact / WhatsApp Mr Raymond @ +60 16 - 549 6367 / Ms. Fatin @ +60 17 - 328 7801 OR you may call our general line @ +6 03 - 7492 8000. 
Interested talents to send in your resume to jobs@sunwayhotels.com 

Tarikh permohonan terakhir

15 July 2017

Applicant Requirement

Bahasa

Bahasa Inggeris,Bahasa Malaysia

Warganegara

Malaysian,PR/Work permit holder,Foreigner

Pendidikan

Pemohon harus memiliki minimum Diploma

Lokasi Pekerjaan

Subang Jaya, Selangor, 47500, Malaysia


Blog

Fuh! Artikel lengkap dengan tips tips pemakaian khas buat jejaka di luar sana. Sesuai betul buat mereka yang bakal melalui temuduga kerja agar nampak smart, fresh and clean! Biar sampai penemuduga pun terkejut tengok dan luruh jantung terus bagi markah 10/10 untuk penampilan.

Jun 29, 2017

Pakai iphone ni memang best sebab aplikasinya mudah dah lebih canggih. Tetapi biasalah, ada juga beberapa minor issue yang dihadapi dan kalau salah pergi kedai boleh melayang duit! Asyik kena tipu je dengan owner repair telefon sebab tak tahu apa-apa dan kadang tu memakan belanja yang boleh beli satu lagi telefon baru.

Jun 29, 2017

Kerja Part Time sekarang sudah mampu untuk meraih gaji yang lumayan, manfaat seperti makanan percuma, elaun OT yang tinggi, tempat tinggal yang disediakan & ada juga yang hanya perlu bekerja minima 4 Jam je sehari! Tak cukup menarik? Ada juga yang akan mengadakan temuduga minggu ni tau!

Jun 29, 2017