Promosi

Kerja Yang Disarankan

Kelayakan

  • Candidate must possess at least a Primary/Secondary School/SPM/"O" Level in any field.
  • Ability to communicate in English and Bahasa Malaysia.
  • Job role in Hotel Housekeeping or Others.
  • Minimum 1 year working experience.
  • Able to read and understand chemical labels.
  • Stands and walks long distances throughout shift hours.

Tanggungjawab

  • Removing all trash and dirty linen from guest rooms.
  • Ensure all equipment and tools are in a working order.
  • Reporting to immediate superior in case any room is unable to be serviced.
  • To report any needed repairs of unsafe conditions to immediate superior.
  • Respond to a request from guest, superior or management in a timely and efficient manner.
  • Maintain linen chart and supplies neat and organized to departments standards.
  • Maintain security of equipment, keys and all supplies issued each day.
  • Reporting missing articles, damage or mechanical problems and turn in articles left in room to supervisor.
  • Adhere the procedures for team cleaning and self-inspecting program.
  • Being efficient to guest request in a friendly manner.
  • Follow up to ensure guest satisfaction.

Manfaat tambahan

  • Yearly Salary Increment 
  • Group Insurance
  • Medical Card
  • Free Meals
  • Purchase Card
  • Education Opportunity
  • Career Advancement

 

Walk in Interview:

  • Date: 17th & 18th June 2017
  • Time: 9am - 5pm
  • Venue: Lounge-On-12, Level 12, Sunway Resort Hotel & spa

 

All walk-in candidates are required to bring along a detailed resume or CV, relevant testimonials and certificates, and a recent photograph (NR).
For further inquiries please contact / WhatsApp Mr Raymond @ +60 16 - 549 6367 / Ms. Fatin @ +60 17 - 328 7801 OR you may call our general line @ +6 03 - 7492 8000. 
Interested talents to send in your resume to jobs@sunwayhotels.com 

Tarikh permohonan terakhir

16 July 2017

Applicant Requirement

Bahasa

Bahasa Inggeris,Bahasa Malaysia

Warganegara

Malaysian,PR/Work permit holder,Foreigner

Pendidikan

Pemohon harus memiliki minimum Secondary/SPM/'O' Level

Lokasi Pekerjaan

Bandar Sunway, Selangor, 46150, Malaysia


Blog

Fuh! Artikel lengkap dengan tips tips pemakaian khas buat jejaka di luar sana. Sesuai betul buat mereka yang bakal melalui temuduga kerja agar nampak smart, fresh and clean! Biar sampai penemuduga pun terkejut tengok dan luruh jantung terus bagi markah 10/10 untuk penampilan.

Jun 29, 2017

Pakai iphone ni memang best sebab aplikasinya mudah dah lebih canggih. Tetapi biasalah, ada juga beberapa minor issue yang dihadapi dan kalau salah pergi kedai boleh melayang duit! Asyik kena tipu je dengan owner repair telefon sebab tak tahu apa-apa dan kadang tu memakan belanja yang boleh beli satu lagi telefon baru.

Jun 29, 2017

Kerja Part Time sekarang sudah mampu untuk meraih gaji yang lumayan, manfaat seperti makanan percuma, elaun OT yang tinggi, tempat tinggal yang disediakan & ada juga yang hanya perlu bekerja minima 4 Jam je sehari! Tak cukup menarik? Ada juga yang akan mengadakan temuduga minggu ni tau!

Jun 29, 2017