Tentang kami


Sebagai enjin pencarian pekerjaan yang terkini di Malaysia, MauKerja menawarkan ribuan jawatan kosong terkini dari sektor kerajaan mahupun swasta di seluruh Malaysia. Dikategorikan secara sistematik mengikut negeri dan pengkhususan untuk kemudahan anda, MauKerja menawarkan jawatan eksekutif muda dan bukan eksekutif buat anda yang mencari kerja kosong. Kerja kosong di KL, Penang, Johor, Melaka, Sarawak? Di mana saja anda berada. Dari Pembantu Tadbir, Pemandu, Juruteknik, Operator dan Khidmat Pelanggan hinggalah Kru Acara, Kru Restoran dan banyak lagi. Dengan pelbagai jenis pekerjaan yang ditawarkan; seperti kerja Sepenuh Masa, Sambilan, Sementara, Praktikal mahupun Kerja di rumah atau secara online, MauKerja semestinya satu-satunya pusat bermulanya perjalanan karier idaman anda. ?>

Who we are

Secara tradisinya, ahli perniagaan memperoleh pekerja mereka melalui surat khabar dan risalah. Tetapi, dengan kebangkitan teknologi internet dan maklumat, iklan pekerjaan tradisional semakin kurang berkesan berbanding pengambilan internet dalam talian. Pencari kerja pada masa kini lebih suka mencari pekerjaan melalui internet dalam keselesaan di rumah mereka.

What we do

Di Maukerja.my, kami juga membantu majikan dalam memudahkan proses pengambilan dengan menyediakan pengiklanan, pemasaran dan promosi untuk jawatan kosong yang disediakan. Maukerja.my merupakan penyelesaian kepada pengambilan perniagaan utama anda!