Promosi

Majikan Pilihan

AIA Bhd
8 Kerja

Kerja Yang Disarankan

Loading...

Blog

Confessor di IIUM Confessions, Dee (bukan nama sebenar) berkongsi bagaimana dia bermula dari bawah dengan gaji yang terlampau lah sedikit sehinggakan dia berjaya mendapatkan gaji yang tinggi. Mungkin korang boleh belajar daripada perkongsian ini.

Feb 23, 2017

Ada kerja kosong sebagai Sales Executive ni, sesuai untuk korang dah berpengalaman 3 tahun. 

Feb 22, 2017

Selain daripada peraturan kerja, ada sebab-sebab tertentu kenapa warna ini dipilih, terutamnya dalam kalangan kakitangan hospital. Mereka bukannya saja-saja memakai warna tersebut, ini demi kebaikan pesakit dan memudahkan kerja mereka. Jadi, apa sebabnya dan kebaikan tu? Meh sini tengok

Feb 22, 2017