Kembali
Lam Soon Edible Oils Sdn Bhd banner company

Lam Soon Edible Oils Sdn Bhd Lam Soon Edible Oils Sdn Bhd is top company

Company SSM No 14578-T · 50-200 Employees · Consumer Products / FMCG

3 Peluang Pekerjaan

Tentang Kami

(Lam Soon) merupakan jenama yang sangat dikenali di Asia Tenggara, dikenali dengan produk berkualiti tinggi dan kemampuan pengurusan jenama yang kukuh. Dengan kekuatan jenama yang teguh dan rangkaian jualan dan pengedaran yang meluas, Lam Soon diiktiraf sebagai salah satu pemain utama dalam bidang produk penggunaan segera (FMCG). Sejak penubuhannya, ia telah berkembang secara mantap selama bertahun-tahun dan kini perniagaannya merentasi negara seperti Singapura, Malaysia, Thailand, dan Vietnam.

Perniagaan Kumpulan Lam Soon merangkumi pelbagai bidang termasuk penanaman/pengisaran, pemurnian minyak makanan, pengeluaran mentega tiruan, lemak khas, sabun dan pencuci, serta produk kimia minyak. Produk-produk kami dihasilkan mengikut standard antarabangsa tertinggi, termasuk pensijilan ISO 9001, ISO *4001, GMP (Amalan Pengeluaran Baik), dan HACCP (Kawalan Titik Kritikal Analisis Bahaya) yang dianugerahkan kepada kilang-kilang kami di Malaysia dan Thailand. Selain itu, Lam Soon juga menyediakan perkhidmatan pengeluaran kontrak, terutamanya dalam pengeluaran sabun.

Produk-produk Lam Soon Edible Oils Sdn Bhd termasuk pelbagai jenis minyak masak seperti minyak kelapa sawit, minyak soya, minyak kacang tanah, dan lain-lain. Produk-produk minyak masak ini digunakan secara meluas dalam penyediaan makanan dan pemprosesan makanan, memberikan pilihan minyak masak berkualiti tinggi kepada pengguna. Selain itu, syarikat juga mengeluarkan produk makanan yang berkaitan dengan minyak masak seperti sos salad dan perasa, memberikan lebih banyak pilihan dan kemudahan kepada pelanggan.

Lam Soon Edible Oils Sdn Bhd dikenali dengan standard kawalan kualiti yang ketat dan kecekapan pengeluarannya, memastikan produknya mematuhi standard kualiti tertinggi. Syarikat ini bukan hanya komited untuk memenuhi permintaan pasaran tempatan, tetapi juga mengeksport produknya ke pasaran antarabangsa, meraih kepercayaan dan pengiktirafan pelanggan tempatan dan luar negara.

Album Syarikat

Lihat lagi
Album of Lam Soon Edible Oils Sdn Bhd - image no.1
Album of Lam Soon Edible Oils Sdn Bhd - image no.2
Album of Lam Soon Edible Oils Sdn Bhd - image no.3
Album of Lam Soon Edible Oils Sdn Bhd - image no.4
Album of Lam Soon Edible Oils Sdn Bhd - image no.5

Maklumat Syarikat

Nama Syarikat

Lam Soon Edible Oils Sdn Bhd

Jenis Syarikat

Small-Medium Enterprize

Saiz Syarikat

50-200

Industri

Consumer Products / FMCG

No. SSM Syarikat

14578-T

Peluang Pekerjaan

3

Laman Web Syarikat

http://www.lamsoon.com.my/

Alamat Syarikat

No. 3 Jalan CV 3/1, Selangor Cyber Valley, Cyberjaya, Selangor, 63300, Malaysia

Muat Naik Resume Anda Di Sini

Peluang Pekerjaan

Lorry Driver Sepenuh Masa

MYR1,800.00 - MYR2,000.00 Per Month
Closing
10 May 2024

Foklift Driver Sepenuh Masa

MYR1,800.00 - MYR2,000.00 Per Month
Closing
10 May 2024

Store Assistant Sepenuh Masa

MYR1,600.00 - MYR2,500.00 Per Month
Closing
10 May 2024