Kembali
Accenture Technology Solutions Sdn Bhd banner company

Accenture Technology Solutions Sdn Bhd Accenture Technology Solutions Sdn Bhd is top company

Company SSM No 179903-H · 50-200 Employees · Business / Mgmt Consulting

2 Peluang Pekerjaan

Tentang Kami

Accenture adalah syarikat perkhidmatan profesional global dengan keupayaan terunggul dalam bidang digital, awan, dan keselamatan. Dengan menggabungkan pengalaman yang tiada tandingan dan kemahiran khusus dalam lebih daripada 40 industri, kami menawarkan perkhidmatan Strategi dan Perundingan, Interaktif, Teknologi, dan Operasi—semuanya didorong oleh rangkaian pusat Teknologi Canggih dan Operasi Pintar terbesar di dunia. Pasukan kami yang terdiri daripada lebih 500,000 orang menyampaikan janji teknologi dan kebijaksanaan manusia setiap hari, melayani pelanggan di lebih daripada 120 negara.

Di Accenture, kami menerima kuasa perubahan untuk mencipta nilai dan kejayaan bersama bagi pelanggan, pekerja, pemegang saham, rakan kongsi, dan masyarakat. Accenture Southeast Asia merangkumi Indonesia, Malaysia, Singapura, dan Thailand.

Sebagai sebahagian daripada pasukan kami di Accenture Technology Solutions Sdn Bhd, anda akan berada di barisan hadapan inovasi, bekerja dengan profesional terbaik dalam projek-projek terkini yang mengubah perniagaan dan membentuk masa depan. Kami menghargai kreativiti, kepelbagaian, dan kerjasama, menyediakan persekitaran kerja yang menginspirasi dan inklusif yang mendorong pembelajaran berterusan dan pertumbuhan profesional.

Sertai kami dalam perjalanan yang mengujakan ini kerana kami memanfaatkan teknologi dan potensi manusia untuk mendorong perubahan positif dan memberi impak yang berkekalan di dunia. Terokai pelbagai peluang kerjaya dengan Accenture Technology Solutions Sdn Bhd dan menjadi sebahagian daripada pasukan yang memacu kemajuan dan memberikan keunggulan dalam zaman digital. Mari membentuk masa depan bersama!

Maklumat Syarikat

Nama Syarikat

Accenture Technology Solutions Sdn Bhd

Jenis Syarikat

Multinational

Saiz Syarikat

50-200

Industri

Business / Mgmt Consulting

No. SSM Syarikat

179903-H

Peluang Pekerjaan

2

Alamat Syarikat

Level 17 Sunway GEO Tower, Persiaran Lagoon Selatan, Sunway South Quay, Sunway City, Subang Jaya, Selangor, 47500, Malaysia

Muat Naik Resume Anda Di Sini

Peluang Pekerjaan

Digital Marketing (Mandarin or Cantonese Speakers) Sepenuh Masa

Undisclosed
Closing
11 Dec 2023

Digital Data Reviewer (Mandarin Speaker) Sepenuh Masa

Undisclosed
Closing
12 Dec 2023