Kembali
Maxis Broadband Sdn Bhd banner company

Maxis Broadband Sdn Bhd Maxis Broadband Sdn Bhd is top company

Company SSM No 0234053D · 50-200 Employees · Telecommunication

0 Peluang Pekerjaan
Peluang Pekerjaan

Tentang Kami

Kami adalah penyedia perkhidmatan komunikasi terkemuka di Malaysia, membolehkan pelanggan individu dan perniagaan untuk bersambung dan berkomunikasi pada bila-bila masa, di mana-mana tempat, dan dari mana-mana peranti. Kami bersemangat dalam apa yang kami lakukan, dan kami berkomitmen untuk memberikan pengalaman yang tiada tandingan kepada pelanggan kami.

Dalam era digitalisasi yang sedang mengubah cara kita berkomunikasi dan mengakses perkhidmatan seperti perdagangan, perbankan, dan hiburan, kami di Maxis terus berinovasi dalam produk dan perkhidmatan kami dengan memanfaatkan penawaran mobile kami yang terkemuka.

Kami tidak hanya berusaha untuk memastikan produk kami relevan kepada pengguna dan berkualiti tinggi, kami juga komited untuk menyampaikan pengalaman terbaik kepada pelanggan kami melalui satu titik hubungan. Melalui rangkaian penyambungan mudah, fleksibel, dan peribadi kami dalam perkhidmatan mudah alih dan perhubungan tetap, serta penyelesaian kami, kami memberi kuasa kepada pengguna kami untuk menyesuaikan dan mengendalikan gaya hidup mereka dalam dunia digital yang semakin berkembang.

Kami percaya dalam memanfaatkan sepenuhnya potensi perhubungan tetap dan perniagaan, kerana perniagaan mencari digitalisasi untuk meningkatkan dan memajukan perniagaan mereka. Penawaran Enterprise kami yang menyeluruh, yang dibina di atas penyambungan mudah alih yang kukuh, kini meluas kepada penyambungan tetap, dan rangkaian penyelesaian konvergen seperti perkhidmatan terurus, keselamatan siber, awan dan IoT. Penyelesaian-penyelesaian ini disokong oleh rangkaian teras maju dengan keupayaan sokongan rangkaian generasi seterusnya. Kami bertujuan untuk menjadi rakan teknologi maklumat dan komunikasi (ICT) pilihan untuk membantu perniagaan Malaysia memanfaatkan teknologi, ketika mereka mengambil langkah digitalisasi dalam pemacuan pertumbuhan perniagaan mereka.

Sertai kami dalam perjalanan yang menarik ini ketika kami membentuk masa depan penyambungan di Malaysia. Rasai kuasa komunikasi tanpa sempadan dengan Maxis Broadband Sdn Bhd, di mana keperluan penyambungan anda adalah keutamaan kami.

Album Syarikat

Lihat lagi
Album of Maxis Broadband Sdn Bhd - image no.1
Album of Maxis Broadband Sdn Bhd - image no.2
Album of Maxis Broadband Sdn Bhd - image no.3
Album of Maxis Broadband Sdn Bhd - image no.4
Album of Maxis Broadband Sdn Bhd - image no.5
Album of Maxis Broadband Sdn Bhd - image no.6

Maklumat Syarikat

Nama Syarikat

Maxis Broadband Sdn Bhd

Jenis Syarikat

Multinational

Saiz Syarikat

50-200

Industri

Telecommunication

No. SSM Syarikat

0234053D

Peluang Pekerjaan

0

Laman Web Syarikat

www.maxis.com.my

Media Sosial Syarikat

Alamat Syarikat

Menara Maxis, Jalan Ampang, Kuala Lumpur City Centre, Jalan Ampang, WP Kuala Lumpur, 50088, Malaysia

Peluang Pekerjaan