Kembali
Alpro Pharmacy Sdn Bhd banner company

Alpro Pharmacy Sdn Bhd Alpro Pharmacy Sdn Bhd is top company

Company SSM No 561739-W · 50-200 Employees · BioTech / Pharmaceutical

2 Peluang Pekerjaan
Peluang Pekerjaan

Tentang Kami

Alpro Pharmacy bermula pada 1 Februari 2002 apabila Ph Low Swee Siong dan rakan kongsi beliau, Ph Hiew Fei Tsong, memutuskan untuk menceburi perniagaan farmasi selepas menamatkan perkhidmatan farmasi wajib mereka di hospital tempatan. Melalui beberapa pekerjaan dengan farmasi terkemuka di Kuala Lumpur, Ph Low semakin bijak dan tidak puas hati dengan apa yang dilihatnya sebagai kaedah pengurusan farmasi yang kuno, berorientasikan harga produk, dan berpuas hati. Di manakah semangat untuk memberikan perkhidmatan pelanggan yang cemerlang?

DEKADE PERTUMBUHAN... Dengan penekanan kepada penjagaan farmaseutikal peribadi dan perkhidmatan pelanggan yang unggul, Alpro berkembang maju dan membuka cawangan-cawangan di seluruh Negeri Sembilan, Selangor, dan Pulau Pinang. Pada tahun 2011, Alpro mengukuhkan statusnya dengan menubuhkan ibu pejabatnya di Sendayan Techvalley (sebelum ini di Port Dickson), yang terdiri daripada 5 bahagian utama (Operasi, Kewangan, Merchandise, Pemasaran, dan Gudang-Logistik). Disediakan dengan pasukan pengurusan yang kuat dan individu yang mempunyai pengetahuan dan pengalaman yang relevan, Alpro Pharmacy berjaya membuka lebih dari 100 cawangan yang beroperasi pada masa ini. Alpro Pharmacy kini merupakan rangkaian farmasi bebas terbesar di Negeri Sembilan. Farmasi ini telah menerajui standard perkhidmatan baru yang pesaing-pesaingnya sepatutnya ikuti. Latihan telah diberikan kepada kakitangan dari Penasihat Kesihatan, Penyelia, Pembantu Farmasis, Pakar Pemakanan, Dietitian, Farmasis, dan Pengurus Cawangan, untuk memberikan penjagaan farmasi yang profesional dan berpersonal kepada setiap pelanggan mereka.

Album Syarikat

Lihat lagi
Album of Alpro Pharmacy Sdn Bhd - image no.1
Album of Alpro Pharmacy Sdn Bhd - image no.2
Album of Alpro Pharmacy Sdn Bhd - image no.3
Album of Alpro Pharmacy Sdn Bhd - image no.4
Album of Alpro Pharmacy Sdn Bhd - image no.5
Album of Alpro Pharmacy Sdn Bhd - image no.6

Maklumat Syarikat

Nama Syarikat

Alpro Pharmacy Sdn Bhd

Jenis Syarikat

Small-Medium Enterprize

Saiz Syarikat

50-200

Industri

BioTech / Pharmaceutical

No. SSM Syarikat
Top company badge

561739-W

Peluang Pekerjaan

2

Laman Web Syarikat

https://www.alpropharmacy.com/

Media Sosial Syarikat

Alamat Syarikat

Unit V1-A, Lot 45880 Jalan Tech Valley 3/2, Sendayan Techvalley, Bandar Sri Sendayan, Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia

Peluang Pekerjaan

Visual Merchandise Manager Sepenuh Masa

MYR7,000.00 - MYR10,000.00 Per Month
Closing
30 Jun 2024

Purchasing / Procurement Executive (Retail Healthcare) Sepenuh Masa

MYR3,000.00 - MYR6,500.00 Per Month
Closing
30 Jun 2024