Kembali

Big Fish Hunter Big Fish Hunter is top company

Company SSM No 1504353-X · 30-100 Employees · HR Mgmt / Consulting

1 Peluang Pekerjaan

Tentang Kami

Sertai Pasukan Big Fish Hunter untuk Peluang Kerjaya Menarik

Tentang Kami:

Big Fish Hunter adalah pasukan dinamik yang terdiri daripada profesional dari pelbagai negara, membawa pemahaman mendalam tentang budaya syarikat dari setiap negara. Keahlian pelbagai budaya kami membolehkan pelanggan berintegrasi dengan lebih cepat ke dalam budaya tempatan.

Kepakaran Kami:

Konsultan-konsultan kami mempunyai pengetahuan industri yang mendalam dalam pelbagai sektor. Kami menggunakan pengetahuan ini untuk menyelaraskan budaya tempatan dengan budaya syarikat, serta mematuhi piawaian industri. Ini membolehkan kami mencadangkan bakat yang bersesuaian kepada pelanggan, memastikan kepadanan yang sempurna dengan keperluan organisasi mereka.

Kelebihan Pelbagai Bahasa:

Konsultan-konsultan kami mahir dalam beberapa bahasa, memudahkan kami untuk memudahkan komunikasi yang lancar antara pelanggan dan calon-calon. Kecekapan bahasa ini memastikan pemahaman yang lebih mendalam, meningkatkan interaksi dan memperkukuh hubungan.

Komitmen Kami:

Di Big Fish Hunter, kami berazam untuk mencari dan menyampaikan bakat berkualiti tinggi dan terulung kepada pelanggan kami. Kami menyedari bahawa individu yang luar biasa mendorong kejayaan perniagaan, dan kami bersemangat untuk membantu pelanggan kami membina pasukan yang kuat dan berjaya.

Bina Jalur Kerjaya Anda Bersama Big Fish Hunter:

Jika anda individu yang berhasrat dan mencari kerjaya yang dinamik dan memberangsangkan, sertailah pasukan kami di Big Fish Hunter. Kami menghargai pemikir inovatif, komunikator yang bersemangat, dan mereka yang komited untuk memberikan impak positif dalam dunia perolehan bakat. Bersama-sama, kita boleh membuka peluang baru dan mendorong kejayaan untuk pelanggan dan calon-calon kami.

Maklumat Syarikat

Nama Syarikat

Big Fish Hunter

Jenis Syarikat

Small-Medium Enterprize

Saiz Syarikat

30-100

Industri

HR Mgmt / Consulting

No. SSM Syarikat
Top company badge

1504353-X

Peluang Pekerjaan

1

Alamat Syarikat

Level 29.04 Of Level 29, Mid Zone, Exchange 106, Lingkaran TRX, Tun Razak Exchange (TRX), WP Kuala Lumpur, 55188, Malaysia

Muat Naik Resume Anda Di Sini

Peluang Pekerjaan

Video Editor Sepenuh Masa

MYR2,000.00 - MYR3,000.00 Per Month
Closing
9 May 2024