Kembali

Intech-Design & Office Furnishing Supplies Sdn Bhd Intech-Design & Office Furnishing Supplies Sdn Bhd is top company

Company SSM No 362454-D · Employees · Manufacturing / Production

1 Peluang Pekerjaan

Tentang Kami

Pada tahun 1993, syarikat ini didaftarkan untuk melaksanakan perkhidmatan konsultasi reka bentuk dalaman & perabot pejabat serta bekalan di kawasan ini. Sejak itu, Intech-Design & Office Furnishing Supplies Sdn. Bhd. telah melaksanakan pelbagai perkhidmatan, selain daripada mencapai matlamat utama dalam perancangan ruang dan reka bentuk perabot.

INTECH-DESIGN menjalankan pasukan 20 kakitangan, yang diuruskan oleh pasukan yang diambil secara kontrak dalam projek dan juga oleh kilang perabot kami dengan luas 5000 kaki persegi dan lebih daripada 15 pekerja mahir untuk menjalankan pelbagai reka bentuk kerja & pengawasan. Hubungan yang kuat dikekalkan dengan perunding, kontraktor dan pembangun lain, dengan siapa kami melaksanakan kerja pakar atau menyambung dengan kumpulan reka bentuk bangunan.

Kebanyakan kerja INTECH-DESIGN dilakukan untuk kerja awam, M&E dan pengubahsuaian untuk industri perdagangan atau wakil syarikat luar negara, pejabat cawangan, tetapi juga banyak kerja hiasan untuk kedai dan pasaraya telah diselesaikan.

Maklumat Syarikat

Nama Syarikat

Intech-Design & Office Furnishing Supplies Sdn Bhd

Jenis Syarikat

Saiz Syarikat

Industri

Manufacturing / Production

No. SSM Syarikat
Top company badge

362454-D

Peluang Pekerjaan

1

Alamat Syarikat

Kawasan Perindustrian Tebrau 1, Johor Bahru, Johor, Malaysia

Muat Naik Resume Anda Di Sini

Peluang Pekerjaan

Interior Designer Sepenuh Masa

MYR2,500.00 - MYR3,500.00 Per Month
Closing
15 Oct 2023