Kembali
Consistant Info banner company

Consistant Info Consistant Info is top company

Company SSM No 737949-H · <50 Employees · Accounting / Tax Services

20 Peluang Pekerjaan

Tentang Consistant Info

Tentang Consistant Info

Ditubuhkan pada tahun 2006, Consistant Info adalah firma perunding terkemuka berpangkalan di Malaysia yang mengkhusus dalam perkhidmatan komprehensif seperti Pencantuman Syarikat Malaysia, perkhidmatan Setiausaha Syarikat, perakaunan, cukai, pemindahan perniagaan, dan perkhidmatan pematuhan berkaitan. Terletak di bandar yang bertenaga Kuala Lumpur, firma kami telah menjadi sinonim dengan kebolehpercayaan dan kecemerlangan. Kerjasama kami dengan Mirage Synergy Sdn Bhd sejak penubuhannya pada tahun 2018 adalah bukti komitmen kami untuk menjaga akaun yang tepat dan memastikan pematuhan undang-undang bagi pelanggan kami. Kami memahami kepentingan pematuhan kepada undang-undang dan peraturan negara, dan pasukan yang komited di Consistant Info sentiasa memastikan pelanggan kami sentiasa dipatuhi. Bertindak sebagai sekutu yang teguh, kami tidak hanya menjaga syarikat-syarikat agar terus maju dengan kerja mereka tetapi juga secara proaktif memantau kemajuan, melampaui ruang lingkup perkhidmatan konvensional. Komitmen kami melibatkan membantu pelanggan menangani cabaran dan bertindak dengan pantas terhadap permintaan yang unik. Pada dasarnya, Consistant Info cemerlang dalam menyediakan perkhidmatan setiausaha, perakaunan, dan pematuhan cukai yang luar biasa, menjadikan kami rakan yang dipercayai untuk Mirage Synergy Sdn Bhd dan lebih jauh lagi. Kami berbangga dengan keupayaan kami untuk memenuhi dan melebihi keperluan pelanggan kami, menjadikan kami pilihan utama untuk semua keperluan perundingan korporat.

Pernyataan Misi

Di Consistant Info, misi kami adalah memberdayakan perniagaan dengan menyediakan perkhidmatan perundingan pakar yang menyokong pertumbuhan, pematuhan, dan kejayaan. Kami berusaha menjadi rakan yang boleh diandalkan, membimbing pelanggan kami melalui kompleksiti proses korporat dan memastikan kemakmuran berterusan mereka.

Visi

Visi kami adalah menjadi firma perunding terkemuka, diiktiraf kerana komitmen kami terhadap kecemerlangan, inovasi, dan kepuasan pelanggan. Kami berhasrat untuk menetapkan piawaian industri dan menyumbang kepada kejayaan perniagaan, sama ada di peringkat tempatan mahupun antarabangsa.

Budaya Kerja di Consistant Info

• Suasana Kerja Berkolaborasi dan Inklusif

• Penekanan pada Pembangunan Profesional

• Komitmen terhadap Integriti dan Etika

• Inovasi dan Kecergasan

• Pengiktirafan terhadap Sumbangan Pekerja

Manfaat Bekerja di Consistant Info

• Pakej Gaji yang Kompetitif

• Program Kesihatan dan Kesejahteraan Komprehensif

• Peluang Pembangunan Profesional

• Inisiatif Keseimbangan Kerja dan Hayat

• Suasana Kerja yang Memberangsangkan

Peluang Kenaikan Pangkat di Consistant Info

Kami berkomitmen untuk memupuk pertumbuhan pekerja kami. Komitmen kami untuk menyediakan peluang latihan dan pembangunan berterusan memastikan bahawa ahli pasukan kami mempunyai alat yang diperlukan untuk kemajuan dalam kerjaya mereka. Kami percaya dalam mengiktiraf dan memberi ganjaran kepada bakat, menawarkan laluan kerjaya yang jelas untuk kemajuan kerjaya.

Sertai Kami Hari Ini

Terokai peluang kerjaya yang menarik di Consistant Info. Lihat kekosongan jawatan kami sekarang, mohon sekarang, dan menjadi sebahagian daripada pasukan dinamik yang berkomitmen kepada kecemerlangan. Ambil langkah seterusnya dalam perjalanan kerjaya anda dengan Consistant Info.

Album Consistant Info

Lihat lagi
Album of Consistant Info - image no.1
Album of Consistant Info - image no.2
Album of Consistant Info - image no.3
Album of Consistant Info - image no.4
Album of Consistant Info - image no.5

Maklumat Consistant Info

Nama Syarikat

Consistant Info

Jenis Syarikat

Small-Medium Enterprize

Saiz Syarikat

<50

Industri

Accounting / Tax Services

No. SSM Syarikat

737949-H

Peluang Pekerjaan

20

Laman Web Syarikat

https://consistantinfo.com.my/

Alamat Consistant Info

Ekocheras Office Suite, Cheras, WP Kuala Lumpur, 56000, Malaysia

Peluang Perkerjaan Consistant Info

Lihat Semua

Corporate Admin cum Secretary Assistant (Mandarin) Sepenuh Masa

MYR2,500.00 - MYR2,800.00 Per Month
Closing
8 Apr 2024

Senior Tax (Mandarin Speaker) Sepenuh Masa

MYR3,800.00 - MYR4,200.00 Per Month
Closing
8 Apr 2024

Internship for Social Media and Online Marketing Sepenuh Masa

MYR900.00 - MYR1,000.00 Per Month
Closing
30 Mar 2024