Kembali
Berjaya Starbucks Coffee Company Sdn Bhd banner company

Berjaya Starbucks Coffee Company Sdn Bhd Berjaya Starbucks Coffee Company Sdn Bhd is top company

Company SSM No 199801005899 · >500 Employees · Food / Beverage

381 Peluang Pekerjaan

Tentang Kami

Selamat datang ke laman kerjaya Berjaya Starbucks Coffee Company Sdn Bhd!

Tentang Starbucks

Starbucks di Malaysia diuruskan oleh Berjaya Starbucks Coffee Company Sdn Bhd, pemegang lesen Starbucks Coffee International Inc., dan anak syarikat sepenuhnya milik Berjaya Food Berhad. Sejak pembukaan kedai pertama di Kuala Lumpur pada 17 Disember 1998, Starbucks telah berkembang pesat di seluruh 16 negeri dan wilayah di Malaysia. Pada masa kini, terdapat 402 kedai di seluruh Malaysia, termasuk 77 kedai Drive-Thru dan 18 kedai Reserve™. Dengan lebih dari 24 tahun beroperasi di Malaysia, Starbucks bukan sahaja menjadi tempat kopi kegemaran rakyat Malaysia tetapi juga ahli produktif dalam komuniti di seluruh negara. Sebagai pemimpin industri, Starbucks Malaysia sentiasa memberikan kemudahan kepada pelanggannya dan sedang memperluaskan perniagaannya dengan pembukaan 45-50 kedai setiap tahun.

Misi Starbucks

Sejak permulaan, Starbucks telah menetapkan dirinya sebagai jenis syarikat yang berbeza - yang berusaha untuk memupuk peluang tanpa batasan bagi hubungan manusia. Dengan setiap cawan kopi, setiap perbualan, dan setiap komuniti, kami bertujuan untuk menjadikan dunia tempat yang lebih baik. Misi harian kami adalah dwi-tujuan: berkongsi kopi istimewa dengan rakan-rakan kami dan menyumbang kepada peningkatan komuniti. Kami bukan sekadar kedai kopi; kami adalah tempat perhimpunan tetangga dan sebahagian penting dalam rutin harian anda. Kenali kami, dan anda akan menemui bahawa kami jauh lebih daripada kopi yang kami sediakan.

Budaya Kerja di Starbucks

Selaras dengan budaya yang menghargai inklusi, kepelbagaian, kesaksamaan, dan kebolehsampaian, Starbucks Malaysia telah membuka kedai Starbucks Signing Store pertama di dunia di Malaysia. Kedai ini bertujuan untuk menyediakan peluang pembangunan dan pekerjaan untuk komuniti Orang Pekak. Melalui inisiatif ini, Starbucks memupuk budaya pemberdayaan, menawarkan tidak hanya peluang pekerjaan tetapi juga memastikan perkembangan kemahiran lembut mereka. Ini pada gilirannya memberikan mereka rasa bangga dan pencapaian untuk bergerak ke hadapan dalam menjalani kehidupan yang berfungsi dan memuaskan.

Seperti bekerja dengan rakan-rakan. Kami memanggil diri kami "rakan sekerja". Kami menghormati pelanggan dan satu sama lain. Kami memahami, menghormati, menghargai, dan memasukkan pelbagai individu. Kami mendengar suara setiap rakan sekerja. Dan kami belajar dari satu sama lain.

Manfaat Bekerja di Starbucks

Sebagai ahli pasukan Starbucks, anda akan menikmati pelbagai manfaat:

• Pelan Insentif

• 2 Hari Cuti Setiap Minggu

• Diskaun untuk Kopi dan Produk Lain

• Makanan Percuma & Minuman Kopi Setiap Sesi

Starbucks Sedang Buka Peluang Pekerjaan!

Adakah anda berorientasikan perkhidmatan, bersemangat, dan bertenaga? Jika ya, kami menjemput anda untuk menjadi sebahagian daripada pasukan kami dan menyumbang kepada penciptaan tempat yang menyambut untuk orang menikmati pengalaman kopi yang memuaskan. Berjaya Starbucks Coffee Company Sdn Bhd adalah tempat yang sesuai untuk anda.

Jika anda berminat untuk menjadi Barista dan ingin menjadi sebahagian daripada keluarga Starbucks, sertai pasukan kami. Mohon pekerjaan Starbucks sekarang dan mulakan perjalanan anda yang penuh cinta dengan kopi bersama kami!

Album Syarikat

Lihat lagi
Album of Berjaya Starbucks Coffee Company Sdn Bhd - image no.1
Album of Berjaya Starbucks Coffee Company Sdn Bhd - image no.2
Album of Berjaya Starbucks Coffee Company Sdn Bhd - image no.3
Album of Berjaya Starbucks Coffee Company Sdn Bhd - image no.4
Album of Berjaya Starbucks Coffee Company Sdn Bhd - image no.5
Album of Berjaya Starbucks Coffee Company Sdn Bhd - image no.6

Maklumat Syarikat

Nama Syarikat

Berjaya Starbucks Coffee Company Sdn Bhd

Jenis Syarikat

Multinational

Saiz Syarikat

>500

Industri

Food / Beverage

No. SSM Syarikat

199801005899

Peluang Pekerjaan

381

Laman Web Syarikat

http://www.starbucks.com.my

Media Sosial Syarikat

Alamat Syarikat

Lot 10-04, Level 10, West, Berjaya Times Square, No. 1 Jalan Imbi, Imbi, WP Kuala Lumpur, 55100, Malaysia

Video Syarikat

Muat Naik Resume Anda Di Sini

Peluang Pekerjaan

Barista (Bangsar Village 1) Sepenuh Masa

Undisclosed
Closing
13 Feb 2024

Barista (Petron Sekinchan DT) Sepenuh Masa

Undisclosed
Closing
13 Feb 2024

Barista (Republik Bukit Damansara) Sepenuh Masa

Undisclosed
Closing
13 Feb 2024