Promosi

Majikan Pilihan

AIA Bhd
8 Kerja

Kerja Yang Disarankan

Kelayakan

  • Suka kanak-kanak
  • Prihatin
  • Bersabar

Tanggungjawab

  • Sediakan snek & makanan tengahari bagi kanak-kanak
  • Mandikan kanak-kanak
  • Kemas & bersihkan tadika

Manfaat tambahan

  • Waktu Kerja : 7.30 pagi - 1.30 petang
  • Hari Kerja : Isnin - Jumaat
  • Cuti pada hari Sabtu, Ahad & Percutian Am
  • Gaji : RM600 - RM800

Tarikh permohonan terakhir

31 March 2017

Applicant Requirement

Bahasa

Bahasa Malaysia

Warganegara

Malaysian,PR/Work permit holder,Foreigner

Jantina

Perempuan

Lokasi Pekerjaan

Johor Bahru, Johor, 81200, Malaysia


Lihat Semua Pekerjaan

Krista Bukit Indah

A franchise kindergarten which is located at Taman Bukit Indah.

Blog

Tipu lah kalau korang tak pernah ada pengalaman buruk atau lucu sewaktu melalui temuduga kan? Tambah-tambah lagi kalau itu adalah first time korang lalui temuduga kerja mesti lah lagi banyak kenangan lucu. 

Mar 30, 2017

Sebelum nak mula bekerja, perkara utama korang akan tengok mesti Boss kan? Confirm punya lah! Ada masanya, kerja dah cantik tapi coworker macam haram pula. Tapi yang

Mar 30, 2017

Korang semua alert tak dengan Ekspo Maukerja 2017 yang bakal tiba tidak lama lagi ni? Banyak soalan yang diterima dari job seekers bertanyakan apa tips untuk nak hadir temuduga kerja nanti sewaktu ekspo berlangsung. Oleh itu, Maukerja berbesar hati untuk susunkan kesemua tips berguna di dalam satu artikel khas buat rujukan korang semua!

Mar 30, 2017