Promosi

Majikan Pilihan

AIA Bhd
8 Kerja

Kerja Yang Disarankan

Kelayakan

  • Candidate with minimum Diploma and/or Degree in early childhood
  • Candidate must have minimum 1 ~ 2 years of working experience in similar position
  • Candidate must have excellent communication skills in the English language
  • Must be able to understand and converse well in English
  • Must have passion working with young children (between the ages of 2 ~ 6 years)
  • Must have good interpersonal skills when dealing with adults
  • Must have computer skills 

Tanggungjawab

  • Carries out the curriculum activities within the parameters of teaching procedures and strategies.
  • Do the lesson plan of all the curriculum activities
  • Holds regular meetings with all the other program staff to discuss brainstorm, clarify agree on, resolve and inform on curriculum-related matters (class teacher)
  • Fill up a week’s daily activity plan one week in advance
  • Develops children’s developmental profile
  • Participates in all organization and center’s organized activities
  • Deals with class administration e.g. Ensuring official memos to parents be disseminated, ensuring proper use of class attendance, arrange for children’s weight, height to be taken, monitor staff work shift, etc. (Class teacher)
  • Plans project the types of resources, support and training needed and submit to Principal
  • Perform other related duties as assigned by immediate supervisor.

Manfaat tambahan

  • KWSP, SOCSO included
  • We provide medical coverage.

Tarikh permohonan terakhir

04 April 2017

Applicant Requirement

Bahasa

Bahasa Inggeris

Warganegara

Malaysian,PR/Work permit holder,Foreigner

Lokasi Pekerjaan

Ampang Hilir, Kuala Lumpur, 55000, Malaysia


Blog

Tipu lah kalau korang tak pernah ada pengalaman buruk atau lucu sewaktu melalui temuduga kan? Tambah-tambah lagi kalau itu adalah first time korang lalui temuduga kerja mesti lah lagi banyak kenangan lucu. 

Mar 30, 2017

Sebelum nak mula bekerja, perkara utama korang akan tengok mesti Boss kan? Confirm punya lah! Ada masanya, kerja dah cantik tapi coworker macam haram pula. Tapi yang

Mar 30, 2017

Korang semua alert tak dengan Ekspo Maukerja 2017 yang bakal tiba tidak lama lagi ni? Banyak soalan yang diterima dari job seekers bertanyakan apa tips untuk nak hadir temuduga kerja nanti sewaktu ekspo berlangsung. Oleh itu, Maukerja berbesar hati untuk susunkan kesemua tips berguna di dalam satu artikel khas buat rujukan korang semua!

Mar 30, 2017