Promosi

Majikan Pilihan

AIA Bhd
8 Kerja

Kerja Yang Disarankan

Kelayakan

  • Tadika Titian Pelangi is looking for individuals whom are interested in working with children aged 4 to 6. Experience is not necessary as training will be provided. Come  to join our team as we do our part in shaping the future generation.
  • At least SPM qualification
  • Only malaysian can apply
  • Can communicate in english, malay, chinese
  • Prefer female
  • Full time

Tanggungjawab

  • Teaching children aged 4 to 6
  • Assist in the after-school daycare program.
  • Involve in planning special events (sports day, concert and etc)

Manfaat tambahan

  • EPF
  • SOCSO

Tarikh permohonan terakhir

07 April 2017

Applicant Requirement

Bahasa

Bahasa Inggeris,Bahasa Mandarin

Warganegara

Malaysian

Jantina

Perempuan

Lokasi Pekerjaan

132A, Jln PJU 10/14 H, Saujana Damansara, Damansara Damai, Petaling Jaya, Selangor, 47830, Malaysia


Blog

Tipu lah kalau korang tak pernah ada pengalaman buruk atau lucu sewaktu melalui temuduga kan? Tambah-tambah lagi kalau itu adalah first time korang lalui temuduga kerja mesti lah lagi banyak kenangan lucu. 

Mar 30, 2017

Sebelum nak mula bekerja, perkara utama korang akan tengok mesti Boss kan? Confirm punya lah! Ada masanya, kerja dah cantik tapi coworker macam haram pula. Tapi yang

Mar 30, 2017

Korang semua alert tak dengan Ekspo Maukerja 2017 yang bakal tiba tidak lama lagi ni? Banyak soalan yang diterima dari job seekers bertanyakan apa tips untuk nak hadir temuduga kerja nanti sewaktu ekspo berlangsung. Oleh itu, Maukerja berbesar hati untuk susunkan kesemua tips berguna di dalam satu artikel khas buat rujukan korang semua!

Mar 30, 2017