Promosi

Majikan Pilihan

AIA Bhd
8 Kerja

Kerja Yang Disarankan

Kelayakan

  • Suka berurusan dengan kanak-kanak
  • Penyayang, jujur dan berdisiplin
  • Beperwatakan sopan
  • Boleh berkomunikasi dalam Bahasa Melayu & Inggeris dengan baik
  • Boleh membaca jawi & membaca al-Quran dengan baik
  • Mempunyai daya kreativiti yang bersesuaian dengan pembelajaran kanak-kanak
  • Boleh menjalankan tugas dengan pemantauan yang minima dari majikan
  • Mempunyai pengalaman mengajar di tadika dan boleh berbahasa mandarin adalah satu kelebihan

 

Tanggungjawab

  • Menjalankan aktiviti pengajaran & pembelajaran mengikut silibus yang ditetapkan oleh pihak tadika
  • Menjalani latihan yang ditetapkan oleh pihak tadika
  • Menyediakan ruang & kaedah pembelajaran yang menarik minat kanak-kanak
  • Membantu pihak tadika menjalankan program-program tadika
  • Menjalankan tugasan yang diarahkan pihak tadika dari semasa ke semasa

Manfaat tambahan

  • Kenaikan gaji adalah berdasarkan kepada prestasi & disiplin yang ditunjukkan
  • Berpeluang untuk ke jawatan Penyelia
  • Penginapan ditawarkan untuk cawangan Putrajaya

Tarikh permohonan terakhir

07 April 2017

Applicant Requirement

Bahasa

Bahasa Inggeris,Bahasa Malaysia

Warganegara

Malaysian

Lokasi Pekerjaan

No.13, Jalan P11D/1, Presint 11, Putrajaya, Selangor, 62300, Malaysia


Lihat Semua Pekerjaan

Tadika Seri Pagi

Menyediakan perkhidmatan pendidikan awal kanak-kanak berkualiti untuk anak berumur 4 hingga 6 tahun.

Blog

Tipu lah kalau korang tak pernah ada pengalaman buruk atau lucu sewaktu melalui temuduga kan? Tambah-tambah lagi kalau itu adalah first time korang lalui temuduga kerja mesti lah lagi banyak kenangan lucu. 

Mar 30, 2017

Sebelum nak mula bekerja, perkara utama korang akan tengok mesti Boss kan? Confirm punya lah! Ada masanya, kerja dah cantik tapi coworker macam haram pula. Tapi yang

Mar 30, 2017

Korang semua alert tak dengan Ekspo Maukerja 2017 yang bakal tiba tidak lama lagi ni? Banyak soalan yang diterima dari job seekers bertanyakan apa tips untuk nak hadir temuduga kerja nanti sewaktu ekspo berlangsung. Oleh itu, Maukerja berbesar hati untuk susunkan kesemua tips berguna di dalam satu artikel khas buat rujukan korang semua!

Mar 30, 2017