Promosi

Majikan Pilihan

AIA Bhd
8 Kerja

Kerja Yang Disarankan

Kelayakan

  • Candidate must possess at least possesses SPM, prefer with Diploma in early childhood and above
  • Required language(s): Chinese 
  • Applicants must be willing to work in Puchong (Bandar Bukit Puchong), Klang (Ambang Botanic)
  • Fast learner, cheerful, love kids, patient
  • 4 Full-Time, Part-Time and Contract position(s) available

Tanggungjawab

  • Love kids and deliver exciting and effective lessons
  • Manage classroom as per standard operating requirement.
  • Provide and maintain safe surroundings for the children
  • Create fun learning environment

Manfaat tambahan

  • Training provided
  • Comfortable environment, small class 1 to 10 coaching method
  • Bonus sharing, high chance to be upgraded

Tarikh permohonan terakhir

11 April 2017

Applicant Requirement

Bahasa

Bahasa Mandarin

Warganegara

Malaysian,PR/Work permit holder,Foreigner

Umur

Antara usia 18 - 45

Pendidikan

Pemohon harus memiliki minimum Secondary/SPM/'O' Level

Jantina

Perempuan

Lokasi Pekerjaan

Puchong, Selangor | Klang, Selangor

Blog

Tipu lah kalau korang tak pernah ada pengalaman buruk atau lucu sewaktu melalui temuduga kan? Tambah-tambah lagi kalau itu adalah first time korang lalui temuduga kerja mesti lah lagi banyak kenangan lucu. 

Mar 30, 2017

Sebelum nak mula bekerja, perkara utama korang akan tengok mesti Boss kan? Confirm punya lah! Ada masanya, kerja dah cantik tapi coworker macam haram pula. Tapi yang

Mar 30, 2017

Korang semua alert tak dengan Ekspo Maukerja 2017 yang bakal tiba tidak lama lagi ni? Banyak soalan yang diterima dari job seekers bertanyakan apa tips untuk nak hadir temuduga kerja nanti sewaktu ekspo berlangsung. Oleh itu, Maukerja berbesar hati untuk susunkan kesemua tips berguna di dalam satu artikel khas buat rujukan korang semua!

Mar 30, 2017