Promosi

Majikan Pilihan

AIA Bhd
8 Kerja

Kerja Yang Disarankan

Kelayakan

  • Be punctual
  • Willing to learn, love kids
  • Minimum SPM
  • Good interpersonal and intrapersonal skills
  • Energetic, enthusiastic and positive. 
  • Good team player. 
  • Persistent and dedicated. 
  • Able to work independently and think creatively.

Tanggungjawab

  • Compile materials for the lesson plan.
  • Attend training session before conduction the lesson plan.
  • Manage classroom and workstation.
  • Take care kids and assits teacher in the class
  • Supervision of children class work
  • Ushering children in and out of school

Manfaat tambahan

  • EPF & SOCSO
  • Annual leave
  • Attractive benefits
  • Many public and school holidays
  • Training will be provided.
  • Fun and loving work place.

Tarikh permohonan terakhir

15 April 2017

Applicant Requirement

Warganegara

Malaysian,PR/Work permit holder,Foreigner

Lokasi Pekerjaan

Johor Bahru, Johor, 81100, Malaysia


Blog

Tipu lah kalau korang tak pernah ada pengalaman buruk atau lucu sewaktu melalui temuduga kan? Tambah-tambah lagi kalau itu adalah first time korang lalui temuduga kerja mesti lah lagi banyak kenangan lucu. 

Mar 30, 2017

Sebelum nak mula bekerja, perkara utama korang akan tengok mesti Boss kan? Confirm punya lah! Ada masanya, kerja dah cantik tapi coworker macam haram pula. Tapi yang

Mar 30, 2017

Korang semua alert tak dengan Ekspo Maukerja 2017 yang bakal tiba tidak lama lagi ni? Banyak soalan yang diterima dari job seekers bertanyakan apa tips untuk nak hadir temuduga kerja nanti sewaktu ekspo berlangsung. Oleh itu, Maukerja berbesar hati untuk susunkan kesemua tips berguna di dalam satu artikel khas buat rujukan korang semua!

Mar 30, 2017