Promosi

Majikan Pilihan

AIA Bhd
8 Kerja

Kerja Yang Disarankan

Kelayakan

  • PMR or SPM fresh
  • Patient and resposible
  • Teacher cum childcare
  • Work at No 31Bandar JP Perdana Jalan Jaya Putra 3/13, 81100 Johor Bahru

Tanggungjawab

  • Planning lessons, calling parents or checking homework
  • Start the day early by preparing the days lesson and getting the classroom ready for students
  • Can work in small groups or individually

Manfaat tambahan

  • EPF
  • Sosco
  • Attendance allowance
  • Year end bonus

Tarikh permohonan terakhir

18 April 2017

Applicant Requirement

Bahasa

Bahasa Inggeris,Bahasa Malaysia,Bahasa Mandarin

Warganegara

Malaysian

Jantina

Perempuan

Lokasi Pekerjaan

Jalan Jaya Putra 3/13, Johor Bahru, Johor, 81100, Malaysia


Blog

Tipu lah kalau korang tak pernah ada pengalaman buruk atau lucu sewaktu melalui temuduga kan? Tambah-tambah lagi kalau itu adalah first time korang lalui temuduga kerja mesti lah lagi banyak kenangan lucu. 

Mar 30, 2017

Sebelum nak mula bekerja, perkara utama korang akan tengok mesti Boss kan? Confirm punya lah! Ada masanya, kerja dah cantik tapi coworker macam haram pula. Tapi yang

Mar 30, 2017

Korang semua alert tak dengan Ekspo Maukerja 2017 yang bakal tiba tidak lama lagi ni? Banyak soalan yang diterima dari job seekers bertanyakan apa tips untuk nak hadir temuduga kerja nanti sewaktu ekspo berlangsung. Oleh itu, Maukerja berbesar hati untuk susunkan kesemua tips berguna di dalam satu artikel khas buat rujukan korang semua!

Mar 30, 2017