Promosi

Majikan Pilihan

Telecontinent Sdn Bhd
6 Kerja

Kerja Yang Disarankan

Kelayakan

  • Wanita muslimah, 17 tahun ke atas.
  • Sijil/pengalaman tidak perlu, latihan/tunjuk ajar akan diberi.

Tanggungjawab

  • Waktu kerja: 
    • Isnin - Jumaat, 7.30 pg-7.30ptg, rehat 1 jam.
    • *bila ada aktiviti bersama parents, atau staff meeting, ada tugasan pada hari Sabtu/Ahad, dalam 4 kali setahun.
  • Tugas:
    • Anak 1-4 tahun
      • Mengawasi anak2, mandikan, sediakan makanan/susu & suapkan anak2, tukar lampin anak2, jalankan aktiviti anak2.
    • Anak 5-12 tahun
      • Mengawasi anak2, sediakan makanan, pantau makan/mandi/barangan/solat/homework anak2.
    • Premis
      • Menjaga kebersihan & keceriaan kawasan anak2  
      • Menyimpan rekod anak2, membuat alat bantu mengajar

Manfaat tambahan

  • RM850/bulan, diserah direct kepada staff tiada potongan/caruman
  • Tempat tinggal, jika perlu (boleh makan makanan anak2, atau boleh beli/masak sendiri)

Tarikh permohonan terakhir

19 May 2017

Applicant Requirement

Warganegara

Malaysian,PR/Work permit holder,Foreigner

Lokasi Pekerjaan

Bayan Lepas, Pulau Pinang, 11900, Malaysia


Lihat Semua Pekerjaan

K2K Penang

Muslim Kindergarten & Care Center

Blog

Okay korang boleh ikut 5 tips & tricks menggunakan Microsoft Presentation ni agar slides korang lebih cool dan gempak dari lain. Tak ada lagi slideshow yang bosan warna putih je dengan penuh bullet point sampai lah ke slide yang terakhir. Bila korang dah mahir ni jangan kedekut kongsi dengan kawan tau.

Apr 26, 2017

Korang gaji dah masuk kan?! Kalau nak beli barang jangan beli dekat tempat lain, AEON BIG sekarang ni ada buat promotion kaw-kaw punya! Lepas stok untuk dua bulan! Harga dahla makin mahal!

Apr 26, 2017

Bukan pengakap je boleh survive, di pejabat pun boleh memasak walaupun tiada dapur gas. Gelaran 'Ms Yeah Online' ni memang all-out kalau bab memasak ni. Teringin nak

Apr 26, 2017