Promosi

Majikan Pilihan

Telecontinent Sdn Bhd
6 Kerja

Kerja Yang Disarankan

Kelayakan

  • Welcome if you have passionate, patient, caring in teaching
  • Able to communicate in Mandarin, Malay and English in terms of oral speaking and written skills
  • As long as you have SPM, STPM or graduates from any university are welcome to apply to our institute.

Tanggungjawab

  • To become a professional teacher and counselor, a stable career, and a good working environment.
  • The college specializes in teaching children, primary school courses and mental arithmetic.

Manfaat tambahan

  • Our institude provide training, teaching allowance, incentives, EPF, SOSCO, lunch, bonus and more benefits.
  • With or without teaching experiences are acceptable. 

Tarikh permohonan terakhir

26 April 2017

Applicant Requirement

Warganegara

Malaysian,PR/Work permit holder,Foreigner
Lihat Semua Pekerjaan

DSMART Tuition Centre

D'SMART Tuition Centre. Our tuition centre is professionally.  We provides opportunity for those who intend to be a teacher but do not have the chance to join the government school.  We train our teacher regularly and grow together with them.    The working environment is harmony and straight forward.  Besides educating the students academically, we emphasize a lot on shaping up children's self development and learning attitude.   Our achievement is excellent.  Majority of the students are able to turn around and score a lot better after a few months of study in our centre.   There are great career growth opportunities for our teachers.  The remuneration is rewarding.

Blog

Okay korang boleh ikut 5 tips & tricks menggunakan Microsoft Presentation ni agar slides korang lebih cool dan gempak dari lain. Tak ada lagi slideshow yang bosan warna putih je dengan penuh bullet point sampai lah ke slide yang terakhir. Bila korang dah mahir ni jangan kedekut kongsi dengan kawan tau.

Apr 26, 2017

Korang gaji dah masuk kan?! Kalau nak beli barang jangan beli dekat tempat lain, AEON BIG sekarang ni ada buat promotion kaw-kaw punya! Lepas stok untuk dua bulan! Harga dahla makin mahal!

Apr 26, 2017

Bukan pengakap je boleh survive, di pejabat pun boleh memasak walaupun tiada dapur gas. Gelaran 'Ms Yeah Online' ni memang all-out kalau bab memasak ni. Teringin nak

Apr 26, 2017