Promosi

Majikan Pilihan

Telecontinent Sdn Bhd
6 Kerja

Kerja Yang Disarankan

Kelayakan

  • Perempuan Muslim
  • Umur 18 hingga 38 tahun
  • Minimum SPM
  • Sijil Asuhan Awal Kanak-kanak (KAAK); Jika ada 
  • Sijil PERMATA;Jika ada
  • Suka dan sayang kpd kanak-kanak

Tanggungjawab

  • Menjaga kanak-kanak mengikut peringkat umur ( 2 bulan - 4 tahun)
  • merancang dan membuat aktiviti kanak-kanak 
  • Bertanggungjawab dan proaktif

Manfaat tambahan

  • Tempat tinggal disediakan 
  • Makan dan Minum disediakan pada waktu bekerja

Tarikh permohonan terakhir

26 April 2017

Applicant Requirement

Bahasa

Bahasa Malaysia

Warganegara

Malaysian

Umur

Antara usia 18 - 38

Pendidikan

Pemohon harus memiliki minimum Secondary/SPM/'O' Level

Jantina

Perempuan

Lokasi Pekerjaan

Taska Warisan Pintar PT 7276, Jalan 18/8, Taman Sri Serdang, Serdang, Seri Kembangan, Selangor, 43300, Malaysia


Lihat Semua Pekerjaan

Taska Warisan Pintar

Taska Warisan Pintar adalah sebuah Pusat Asuhan Kanak-Kanak di kawasan Sri Serdang, Selangor (berhampiran Universiti Putra Malaysia).Taska Ini adalah taska berdaftar dibawah Jabatan Kebajikan Malaysia. Misi utama Taska adalah mendidik anak-anak pintar tentang amalan kehidupan seharian disamping mengenal abjad, nombor dan huruf-huruf jawi. Menggalakkan kanak-kanak lebih aktif dalam pembelajaran dan menanamkan sikap untuk belajar melalui aktiviti-aktiviti yang diadakan.

Blog

Okay korang boleh ikut 5 tips & tricks menggunakan Microsoft Presentation ni agar slides korang lebih cool dan gempak dari lain. Tak ada lagi slideshow yang bosan warna putih je dengan penuh bullet point sampai lah ke slide yang terakhir. Bila korang dah mahir ni jangan kedekut kongsi dengan kawan tau.

Apr 26, 2017

Korang gaji dah masuk kan?! Kalau nak beli barang jangan beli dekat tempat lain, AEON BIG sekarang ni ada buat promotion kaw-kaw punya! Lepas stok untuk dua bulan! Harga dahla makin mahal!

Apr 26, 2017

Bukan pengakap je boleh survive, di pejabat pun boleh memasak walaupun tiada dapur gas. Gelaran 'Ms Yeah Online' ni memang all-out kalau bab memasak ni. Teringin nak

Apr 26, 2017