Promosi

Majikan Pilihan

Telecontinent Sdn Bhd
6 Kerja

Kerja Yang Disarankan

Kelayakan

  • A team player who passionate with early childhood education. 
  • Must have experience dealing with toddlers 
  • Willing to learn new skills
  • A responsible person who likes challenges

Tanggungjawab

  • Able to take care toddlers ages 1.5-3
  • Carry out daily play-based activities accordingly.
  • Teaching materials preparation 

Manfaat tambahan

  • EPF + socso
  • Medical leave + annual leave more than 14 days 
  • Early childhood development training provide
  • Short working hours- 8am-2pm
  • Less stress level

Tarikh permohonan terakhir

26 April 2017

Applicant Requirement

Bahasa

Bahasa Inggeris,Bahasa Malaysia

Warganegara

Malaysian

Umur

Antara usia 18 - 45

Pendidikan

Pemohon harus memiliki minimum Secondary/SPM/'O' Level

Jantina

Perempuan
Lihat Semua Pekerjaan

Sparkle Seeds Child Care Centre

An early child childhood centre Specialize with 1.5- 3 years old toddler. We provide early intergrated thematic based programme. Operation hour Monday - Friday, 8-6pm

Blog

Okay korang boleh ikut 5 tips & tricks menggunakan Microsoft Presentation ni agar slides korang lebih cool dan gempak dari lain. Tak ada lagi slideshow yang bosan warna putih je dengan penuh bullet point sampai lah ke slide yang terakhir. Bila korang dah mahir ni jangan kedekut kongsi dengan kawan tau.

Apr 26, 2017

Korang gaji dah masuk kan?! Kalau nak beli barang jangan beli dekat tempat lain, AEON BIG sekarang ni ada buat promotion kaw-kaw punya! Lepas stok untuk dua bulan! Harga dahla makin mahal!

Apr 26, 2017

Bukan pengakap je boleh survive, di pejabat pun boleh memasak walaupun tiada dapur gas. Gelaran 'Ms Yeah Online' ni memang all-out kalau bab memasak ni. Teringin nak

Apr 26, 2017