Promosi

Majikan Pilihan

Telecontinent Sdn Bhd
6 Kerja

Kerja Yang Disarankan

Kelayakan

  • SPM or Above
  • 17-35 yrs old
  • Fresh graduate are welcome to apply
  • Only Chinese (Male/Female)
  • Patient & Love kids
  • Must able to write, read and speak in Mandarin

Tanggungjawab

  • Students discipline control
  • Teach tuition class for primary school student, standard 1- standard 6
  • Handle home work class and day care student
  • Training and teaching material are provided
  • 5 days work per week

Manfaat tambahan

  • Training Provided
  • Annual Bonus and Trip
  • Performance Bonus / Incentive
  • EPF, SOCSO, Annual leave
  • More benefit after confirmation

Tarikh permohonan terakhir

28 April 2017

Applicant Requirement

Bahasa

Bahasa Mandarin

Warganegara

Malaysian

Umur

Antara usia 18 - 35

Blog

Okay korang boleh ikut 5 tips & tricks menggunakan Microsoft Presentation ni agar slides korang lebih cool dan gempak dari lain. Tak ada lagi slideshow yang bosan warna putih je dengan penuh bullet point sampai lah ke slide yang terakhir. Bila korang dah mahir ni jangan kedekut kongsi dengan kawan tau.

Apr 26, 2017

Korang gaji dah masuk kan?! Kalau nak beli barang jangan beli dekat tempat lain, AEON BIG sekarang ni ada buat promotion kaw-kaw punya! Lepas stok untuk dua bulan! Harga dahla makin mahal!

Apr 26, 2017

Bukan pengakap je boleh survive, di pejabat pun boleh memasak walaupun tiada dapur gas. Gelaran 'Ms Yeah Online' ni memang all-out kalau bab memasak ni. Teringin nak

Apr 26, 2017