Promosi

Majikan Pilihan

Telecontinent Sdn Bhd
6 Kerja

Kerja Yang Disarankan

Kelayakan

  • Patient,passion in teaching
  • Love to get along with kids
  • Good command in writing and speaking of BM,BC,BI
  • SPM/UEC or higher level
  • Candidates with experience will be priority

Tanggungjawab

  • Program delivery for primary students.
  • Assists or guiding students on their homeworks.
  • Handle students with love and care . 

Manfaat tambahan

  • KWSP,SOCSO included Lunch provided Allowances,incentive and bonus.
  • Training and promotion opportunity provided 5 working days.
  • Company dinner and company trip.

Tarikh permohonan terakhir

29 April 2017

Applicant Requirement

Bahasa

Bahasa Inggeris,Bahasa Malaysia

Warganegara

Malaysian

Umur

Antara usia 18 - 40

Pendidikan

Pemohon harus memiliki minimum Secondary/SPM/'O' Level
Lihat Semua Pekerjaan

PJ Tuition & Daycare

TSY Educare centre provide tuition and daycare for Chinese primary school students,our location near Puay Chai,Yuk Chai and Desa (2).

Blog

Okay korang boleh ikut 5 tips & tricks menggunakan Microsoft Presentation ni agar slides korang lebih cool dan gempak dari lain. Tak ada lagi slideshow yang bosan warna putih je dengan penuh bullet point sampai lah ke slide yang terakhir. Bila korang dah mahir ni jangan kedekut kongsi dengan kawan tau.

Apr 26, 2017

Korang gaji dah masuk kan?! Kalau nak beli barang jangan beli dekat tempat lain, AEON BIG sekarang ni ada buat promotion kaw-kaw punya! Lepas stok untuk dua bulan! Harga dahla makin mahal!

Apr 26, 2017

Bukan pengakap je boleh survive, di pejabat pun boleh memasak walaupun tiada dapur gas. Gelaran 'Ms Yeah Online' ni memang all-out kalau bab memasak ni. Teringin nak

Apr 26, 2017