Promosi

Majikan Pilihan

Telecontinent Sdn Bhd
6 Kerja

Kerja Yang Disarankan

Kelayakan

  • Preferably female candidate.
  • Possess at least an Advanced / Higher / Bachelor’s Degree Diploma, Post Graduate Diploma in Accounting
  • Able to read and write in English and Bahasa Melayu.
  • Computer literate in Microsoft Office & Microsoft Excel.
  • Familiar with Account System (MYOB / UBS) will be added advantages.
  • Able to follow instruction and work independently under pressure.

Tanggungjawab

  • Responsible for clerical and data entry jobs.
  • Responsible to maintain departmental records and filing.
  • Responsible to assist in office daily operation..
  • Any other duties that may given by the Management from time to time.
  • Assist on day-to-day general accounting functions and operations such as AP, AR and Reconciliation.
  • Assist in monthly management reporting and analysis.
  • Check and verify employee claims for management.
  • Any other duties that may be given by the Management from time to time.

Manfaat tambahan

  • Medical card.

Tarikh permohonan terakhir

30 April 2017

Applicant Requirement

Bahasa

Bahasa Inggeris,Bahasa Malaysia

Warganegara

Malaysian

Jantina

Perempuan

Lokasi Pekerjaan

Cheras, Selangor, 43200, Malaysia


Blog

Okay korang boleh ikut 5 tips & tricks menggunakan Microsoft Presentation ni agar slides korang lebih cool dan gempak dari lain. Tak ada lagi slideshow yang bosan warna putih je dengan penuh bullet point sampai lah ke slide yang terakhir. Bila korang dah mahir ni jangan kedekut kongsi dengan kawan tau.

Apr 26, 2017

Korang gaji dah masuk kan?! Kalau nak beli barang jangan beli dekat tempat lain, AEON BIG sekarang ni ada buat promotion kaw-kaw punya! Lepas stok untuk dua bulan! Harga dahla makin mahal!

Apr 26, 2017

Bukan pengakap je boleh survive, di pejabat pun boleh memasak walaupun tiada dapur gas. Gelaran 'Ms Yeah Online' ni memang all-out kalau bab memasak ni. Teringin nak

Apr 26, 2017