Promosi

Majikan Pilihan

Telecontinent Sdn Bhd
6 Kerja

Kerja Yang Disarankan

Kelayakan

  • Gender: Female
  • Qualification: SPM
  • Working time: Monday to Saturday (7.45am - 6.30pm)
  • Location: Simpang Ampat; Penang

Tanggungjawab

  • Teach basic skills such as color, shape, number and letter recognition, personal hygiene, and social skills
  • Observe and evaluate children's performance, behavior, social development, and physical health
  • Organize and lead activities designed to promote physical, mental, and social development such as games, arts and crafts, music, and storytelling

Manfaat tambahan

  • On Job training provided
  • Salary: 1200, Negotiable
  • Annual Bonus

Tarikh permohonan terakhir

03 May 2017

Applicant Requirement

Bahasa

Bahasa Inggeris,Bahasa Malaysia,Bahasa Mandarin

Warganegara

Malaysian,PR/Work permit holder,Foreigner

Lokasi Pekerjaan

66 Lorong 2/SS6 Bandar Tasek Mutiara, Simpang Ampat, Pulau Pinang, 14120, Malaysia


Lihat Semua Pekerjaan

Tadika Azam Juara

小火车幼儿园是一所三语(华,英,巫)的幼儿园。

Blog

Okay korang boleh ikut 5 tips & tricks menggunakan Microsoft Presentation ni agar slides korang lebih cool dan gempak dari lain. Tak ada lagi slideshow yang bosan warna putih je dengan penuh bullet point sampai lah ke slide yang terakhir. Bila korang dah mahir ni jangan kedekut kongsi dengan kawan tau.

Apr 26, 2017

Korang gaji dah masuk kan?! Kalau nak beli barang jangan beli dekat tempat lain, AEON BIG sekarang ni ada buat promotion kaw-kaw punya! Lepas stok untuk dua bulan! Harga dahla makin mahal!

Apr 26, 2017

Bukan pengakap je boleh survive, di pejabat pun boleh memasak walaupun tiada dapur gas. Gelaran 'Ms Yeah Online' ni memang all-out kalau bab memasak ni. Teringin nak

Apr 26, 2017