Promosi

Kerja Yang Disarankan

Kelayakan

  • Relevant Degree / Diploma. Those without certificates but have the relevant experience will be considered
  • Ability to read and write English, Mandarin. Japanese is an added advantage
  • Some knowledge of accounting would be an advantage
  • Good computer knowledge (Microsoft Office - Excel)
  • Strong administrative / Coordination skills
  • Willing to work in Kampung Baru Sungai Buloh
  • Fresh Graduate are welcome to apply

Tanggungjawab

  • Customer service - to liaise with customers on orders, forecast, new product development & others
  • Purchasing - to ensure sufficient materials for smooth productiion flow
  • Production planning - to optimize machine and manpower utilization
  • Logistic - to ensure on-time delivery of goods to customers

Manfaat tambahan

  • Follow all the benefits stated in the Labour Law eg. EPF, Socso etc
  • Bonus depends on performance

Tarikh permohonan terakhir

04 July 2017

Applicant Requirement

Bahasa

Bahasa Inggeris,Bahasa Malaysia,Bahasa Mandarin

Warganegara

Malaysian,PR/Work permit holder,Foreigner

Pendidikan

Pemohon harus memiliki minimum Diploma

Lokasi Pekerjaan

Sungai Buloh, Selangor, 47000, Malaysia


Blog

Fuh! Artikel lengkap dengan tips tips pemakaian khas buat jejaka di luar sana. Sesuai betul buat mereka yang bakal melalui temuduga kerja agar nampak smart, fresh and clean! Biar sampai penemuduga pun terkejut tengok dan luruh jantung terus bagi markah 10/10 untuk penampilan.

Jun 29, 2017

Pakai iphone ni memang best sebab aplikasinya mudah dah lebih canggih. Tetapi biasalah, ada juga beberapa minor issue yang dihadapi dan kalau salah pergi kedai boleh melayang duit! Asyik kena tipu je dengan owner repair telefon sebab tak tahu apa-apa dan kadang tu memakan belanja yang boleh beli satu lagi telefon baru.

Jun 29, 2017

Kerja Part Time sekarang sudah mampu untuk meraih gaji yang lumayan, manfaat seperti makanan percuma, elaun OT yang tinggi, tempat tinggal yang disediakan & ada juga yang hanya perlu bekerja minima 4 Jam je sehari! Tak cukup menarik? Ada juga yang akan mengadakan temuduga minggu ni tau!

Jun 29, 2017