Promosi

Kerja Yang Disarankan

Kelayakan

  • Kemahiran yang diperlukan: mahir komputer, MS Office, Perisian Perakaunan.
  • Sekurang-kurangnya 1 tahun pengalaman bekerja dalam bidang berkaitan diperlukan untuk jawatan ini.
  • Calon perlu mempunyai sekurang-kurangnya Diploma atau Advanced / Diploma Siswazah tinggi Perakaunan mana-mana bidang berkaitan
  • Motivasi diri, inisiatif dan berdikari dengan keperibadian yang baik.

Tanggungjawab

  • Bertanggungjawab untuk buku akaun penyimpanan
  • Masukkan invois ke dalam perisian perakaunan
  • Isu Pembayaran kepada Pembekal / Sub kontraktor
  • Pastikan semua dokumen yang berkaitan dengan ISO adalah teratur dan melaksanakan audit jabatan dengan teratur.

Manfaat tambahan

  • Elaun petrol
  • KWSP
  • PERKESO
  • Cuti tahunan

Tarikh permohonan terakhir

30 June 2017

Applicant Requirement

Warganegara

Malaysian,PR/Work permit holder,Foreigner

Lokasi Pekerjaan

Bandar Kinrara, Selangor, 47180, Malaysia


Lihat Semua Pekerjaan

Antara Optima Sdn Bhd

CIDB G7, PKK Bumiputera, SPAN Permit C1 and PUKONSA Class A registered Building, Civil Engineering and Pipeline Contractor

Blog

Fuh! Artikel lengkap dengan tips tips pemakaian khas buat jejaka di luar sana. Sesuai betul buat mereka yang bakal melalui temuduga kerja agar nampak smart, fresh and clean! Biar sampai penemuduga pun terkejut tengok dan luruh jantung terus bagi markah 10/10 untuk penampilan.

Jun 29, 2017

Pakai iphone ni memang best sebab aplikasinya mudah dah lebih canggih. Tetapi biasalah, ada juga beberapa minor issue yang dihadapi dan kalau salah pergi kedai boleh melayang duit! Asyik kena tipu je dengan owner repair telefon sebab tak tahu apa-apa dan kadang tu memakan belanja yang boleh beli satu lagi telefon baru.

Jun 29, 2017

Kerja Part Time sekarang sudah mampu untuk meraih gaji yang lumayan, manfaat seperti makanan percuma, elaun OT yang tinggi, tempat tinggal yang disediakan & ada juga yang hanya perlu bekerja minima 4 Jam je sehari! Tak cukup menarik? Ada juga yang akan mengadakan temuduga minggu ni tau!

Jun 29, 2017