Promosi

Kerja Yang Disarankan

Kelayakan

  • Fluent in Mandarin and English
  • Hard-working
  • Work structured, meticulous, serious, responsible, rigorous work
  • High professionalism, professionalism and team spirit, a sense of responsibility, good at communication
  • Familiar with computer operation and Office etc other software
  • Mandarin speaking required

Tanggungjawab

  • Responsible for office daily working system maintenance, management.
  • Deal with the reception of new recruits.
  • Organize regular and irregular activities within the internal of company
  • In accordance with the company's administrative system to deal with other related matters.
  • Responsible for managing the company's staff accommodation and canteen.

Manfaat tambahan

  • Include meals, accommodation, flight ticket, work sign 
  • 15 days Paid annual leave, plus 1 day every year, maximum 21 days
  • Off 6-8 days/month 
  • Public Holidays
  • Flight ticket subsidies
  • Department dinner
  • Corporate Travel
  • Excellent employee bonus
  • Medical life insurance

Tarikh permohonan terakhir

25 July 2017

Applicant Requirement

Bahasa

Bahasa Inggeris,Bahasa Mandarin

Warganegara

Malaysian,PR/Work permit holder,Foreigner

Pendidikan

Pemohon harus memiliki minimum Bachelor's Degree

Lokasi Pekerjaan

Laos, Oversea Jobs, 57150, Other


Lihat Semua Pekerjaan

Silverseas Group

We are multinational company registered in Laos. The company uses Mandarin and English as a means of communication. Silverseas group has gathered a team of professionals, who have immense knowledge on the market operations, guidelines and information network technologies, with a vast experience on the service provider industry, and immeasurable understanding on the latest technology in the IT sector. The company offers professional services, call center services, marketing services, as well as integrated solutions to its clients.

Blog

Fuh! Artikel lengkap dengan tips tips pemakaian khas buat jejaka di luar sana. Sesuai betul buat mereka yang bakal melalui temuduga kerja agar nampak smart, fresh and clean! Biar sampai penemuduga pun terkejut tengok dan luruh jantung terus bagi markah 10/10 untuk penampilan.

Jun 29, 2017

Pakai iphone ni memang best sebab aplikasinya mudah dah lebih canggih. Tetapi biasalah, ada juga beberapa minor issue yang dihadapi dan kalau salah pergi kedai boleh melayang duit! Asyik kena tipu je dengan owner repair telefon sebab tak tahu apa-apa dan kadang tu memakan belanja yang boleh beli satu lagi telefon baru.

Jun 29, 2017

Kerja Part Time sekarang sudah mampu untuk meraih gaji yang lumayan, manfaat seperti makanan percuma, elaun OT yang tinggi, tempat tinggal yang disediakan & ada juga yang hanya perlu bekerja minima 4 Jam je sehari! Tak cukup menarik? Ada juga yang akan mengadakan temuduga minggu ni tau!

Jun 29, 2017