Promosi

Kerja Yang Disarankan

Kelayakan

  • Pendidikan minimum SPM atau / Sijil / Diploma menengah tinggi dalam mana-mana bidang yang berkaitan.
  • Mempunyai pengangkutan sendiri.
  • Bertanggungjawab, mempunyai inisiatif dan rajin.
  • Pemohon mestilah bersedia untuk bekerja di Setapak.
  • Boleh mula dengan segera.
  • Pengetahuan asas perakaunan, pengetahuan asas GST adalah satu kelebihan, biasa dengan perisian perakaunan.
  • Kemahiran interpersonal dan komunikasi yang baik.
  • Mahir dalam menulis dan bercakap Bahasa Malaysia, Bahasa Inggeris dan pengetahuan dalam Bahasa Cina / mandarin adalah kelebihan.

Tanggungjawab

  • Menghasilkan invois dan semua dokumentasi akaun yang berkaitan.
  • Melaksanakan pemfailan dan dokumentasi yang betul.
  • Mengendalikan kemasukan data setiap hari untuk sistem perakaunan.
  • Sediakan invois dan pesanan belian.
  • Boleh Berurusan dengan pembekal dan menyimpan sehingga tarikh bayaran.
  • Apa-apa tugasan lain yang boleh diberikan dari semasa ke semasa.
  • Menguruskan perakaunan inventori.

Manfaat tambahan

  • Elaun makan akan disediakan.
  • Minimum 14 hari cuti tahunan setiap tahun.

Tarikh permohonan terakhir

05 July 2017

Applicant Requirement

Warganegara

Malaysian,PR/Work permit holder

Lokasi Pekerjaan

37 Jalan Pahang, Setapak, Kuala Lumpur, 53000, Malaysia


Lihat Semua Pekerjaan

Syarikat Motosikal Sunny

SYARIKAT MOTOSIKAL SUNNY (REGISTERED TRADEMARK-SUNNY CYCLE): Is a family run motorcycle dealer established in 1981. Sunny Cycle is popular for overlanders from around the world to stopover carrying out repairs and checked their bike before continue to their next destination. We have been concentrating on carrying out Servicing and Repairs all kind of Japanese, European or American motorcycle. As well as helping bikers sell out 2nd hand motorcycles or find a new one. Sunny Cycle is also one of the largest dealers of motorcycle spare parts, accessories, riding apparel, protective gear and helmets.

Blog

Fuh! Artikel lengkap dengan tips tips pemakaian khas buat jejaka di luar sana. Sesuai betul buat mereka yang bakal melalui temuduga kerja agar nampak smart, fresh and clean! Biar sampai penemuduga pun terkejut tengok dan luruh jantung terus bagi markah 10/10 untuk penampilan.

Jun 29, 2017

Pakai iphone ni memang best sebab aplikasinya mudah dah lebih canggih. Tetapi biasalah, ada juga beberapa minor issue yang dihadapi dan kalau salah pergi kedai boleh melayang duit! Asyik kena tipu je dengan owner repair telefon sebab tak tahu apa-apa dan kadang tu memakan belanja yang boleh beli satu lagi telefon baru.

Jun 29, 2017

Kerja Part Time sekarang sudah mampu untuk meraih gaji yang lumayan, manfaat seperti makanan percuma, elaun OT yang tinggi, tempat tinggal yang disediakan & ada juga yang hanya perlu bekerja minima 4 Jam je sehari! Tak cukup menarik? Ada juga yang akan mengadakan temuduga minggu ni tau!

Jun 29, 2017