Promosi

Kerja Yang Disarankan

Kelayakan

  • At least on year working experience in related field
  • Possess good working attitude and passionate about work
  • Computer literate.
  • Able to communicate in English fluently.
  • Strong in presentation skill and public speaking.
  • Good problem solving skill.

Tanggungjawab

  • To identify market requirements, market trend and competitior activities prior to product development
  • To source and develop new products and identify product features, benefits and unique selling points
  • To work closely with Regulatory Consultant to ensure new and existing products comply to respective regions regulations
  • To establish a proper set of product agreements with suppliers to safeguard company's benefits
  • To prepare launching of new products and support Marketing team with ideas and proposals for ongoing marketing activities
  • To handle customer enquiries and complaints on products under own portfolio

Manfaat tambahan

  • 6 working days a week off every thirt week saturday 
  • Medical benefit 
  • Min 8 days till max 16 days of annual leave per year (based on year of service)
  • Marriage leave 
  • Compassionate leave and bereavement aid (death of employee’s family members)

Tarikh permohonan terakhir

06 July 2017

Applicant Requirement

Bahasa

Bahasa Inggeris

Warganegara

Malaysian,PR/Work permit holder,Foreigner

Pendidikan

Pemohon harus memiliki minimum Secondary/SPM/'O' Level

Lokasi Pekerjaan

Krubong, Melaka, 75250, Malaysia


Blog

Fuh! Artikel lengkap dengan tips tips pemakaian khas buat jejaka di luar sana. Sesuai betul buat mereka yang bakal melalui temuduga kerja agar nampak smart, fresh and clean! Biar sampai penemuduga pun terkejut tengok dan luruh jantung terus bagi markah 10/10 untuk penampilan.

Jun 29, 2017

Pakai iphone ni memang best sebab aplikasinya mudah dah lebih canggih. Tetapi biasalah, ada juga beberapa minor issue yang dihadapi dan kalau salah pergi kedai boleh melayang duit! Asyik kena tipu je dengan owner repair telefon sebab tak tahu apa-apa dan kadang tu memakan belanja yang boleh beli satu lagi telefon baru.

Jun 29, 2017

Kerja Part Time sekarang sudah mampu untuk meraih gaji yang lumayan, manfaat seperti makanan percuma, elaun OT yang tinggi, tempat tinggal yang disediakan & ada juga yang hanya perlu bekerja minima 4 Jam je sehari! Tak cukup menarik? Ada juga yang akan mengadakan temuduga minggu ni tau!

Jun 29, 2017