Promosi

Kerja Yang Disarankan

Kelayakan

  • Muslimah and komited in work
  • Love children
  • Experience teacher diberi keutamaan
  • Blh melakukan kerja2 yg di amanahkan dgn baik

Tanggungjawab

  • Boleh menyiapkan tugasan mengikut masa yg ditetapkan
  • Boleh bekerja lebih masa
  • Komited dlm pekerjaan

Manfaat tambahan

  • Penempatan disediakan

Tarikh permohonan terakhir

07 July 2017

Applicant Requirement

Bahasa

Bahasa Inggeris,Bahasa Malaysia

Warganegara

Malaysian

Umur

Antara usia 20 - 35

Pendidikan

Pemohon harus memiliki minimum Diploma

Lokasi Pekerjaan

No 21-1, Jalan Pantai Murni 6, Pantai Dalam, Kuala Lumpur, 59100, Malaysia


Blog

Fuh! Artikel lengkap dengan tips tips pemakaian khas buat jejaka di luar sana. Sesuai betul buat mereka yang bakal melalui temuduga kerja agar nampak smart, fresh and clean! Biar sampai penemuduga pun terkejut tengok dan luruh jantung terus bagi markah 10/10 untuk penampilan.

Jun 29, 2017

Pakai iphone ni memang best sebab aplikasinya mudah dah lebih canggih. Tetapi biasalah, ada juga beberapa minor issue yang dihadapi dan kalau salah pergi kedai boleh melayang duit! Asyik kena tipu je dengan owner repair telefon sebab tak tahu apa-apa dan kadang tu memakan belanja yang boleh beli satu lagi telefon baru.

Jun 29, 2017

Kerja Part Time sekarang sudah mampu untuk meraih gaji yang lumayan, manfaat seperti makanan percuma, elaun OT yang tinggi, tempat tinggal yang disediakan & ada juga yang hanya perlu bekerja minima 4 Jam je sehari! Tak cukup menarik? Ada juga yang akan mengadakan temuduga minggu ni tau!

Jun 29, 2017