Promosi

Kerja Yang Disarankan

Kelayakan

  • Understand Basic English and Bahasa Malaysia
  • Pleasant and excellent interpersonal and communication skills.
  • Physically fit to carry heavy items
  • Able to work efficiently and as a team while maintaining a corteous disposition towards guests.
  • Positive work attitude
  • Punctual
  • Reliable
  • Honest

Tanggungjawab

  • Handle all guests' luggage and personal articles during their arrival, stay and departure
  • Greet all guests and patrons of the Hotel woth utmost respect, courtesy and to project the true nature of what Malaysian Hospitality is all about.
  • Familiarize guests with the hotel's services and facilities, and answer any questions about the city.
  • To ensure that the lobby area is clean and orderly at all times
  • Perform other duties deemed necessary by the Bell Captain or Assistant Concierge.

Manfaat tambahan

  • Yearly Salary Increment 
  • Group Insurance
  • Medical Card
  • Free Meals
  • Purchase Card
  • Education Opportunity
  • Career Advancement

 

A WALK-IN INTERVIEW on the 17th & 18th June 2017 from 9:00am - 5:00pm has been initiated by the Human Resources - Recruitment Team of SRHS.
An opportunity for final year students to secure their employment before graduating. 
For further inquiries please contact / WhatsApp Mr Raymond @ +60 16 - 549 6367 / Ms. Fatin @ +60 17 - 328 7801 OR you may call our general line @ +6 03 - 7492 8000.  
Interested talents to send in your resume to jobs@sunwayhotels.com 

Tarikh permohonan terakhir

15 July 2017

Applicant Requirement

Bahasa

Bahasa Inggeris,Bahasa Malaysia

Warganegara

Malaysian,PR/Work permit holder,Foreigner

Pendidikan

Pemohon harus memiliki minimum Secondary/SPM/'O' Level

Lokasi Pekerjaan

Bandar Sunway, Selangor, 47500, Malaysia


Blog

Fuh! Artikel lengkap dengan tips tips pemakaian khas buat jejaka di luar sana. Sesuai betul buat mereka yang bakal melalui temuduga kerja agar nampak smart, fresh and clean! Biar sampai penemuduga pun terkejut tengok dan luruh jantung terus bagi markah 10/10 untuk penampilan.

Jun 29, 2017

Pakai iphone ni memang best sebab aplikasinya mudah dah lebih canggih. Tetapi biasalah, ada juga beberapa minor issue yang dihadapi dan kalau salah pergi kedai boleh melayang duit! Asyik kena tipu je dengan owner repair telefon sebab tak tahu apa-apa dan kadang tu memakan belanja yang boleh beli satu lagi telefon baru.

Jun 29, 2017

Kerja Part Time sekarang sudah mampu untuk meraih gaji yang lumayan, manfaat seperti makanan percuma, elaun OT yang tinggi, tempat tinggal yang disediakan & ada juga yang hanya perlu bekerja minima 4 Jam je sehari! Tak cukup menarik? Ada juga yang akan mengadakan temuduga minggu ni tau!

Jun 29, 2017