Promosi

Kerja Yang Disarankan

Kelayakan

  • Candidate must possess at least a Primary / Secondary School / SPM /  Level qualification
  • Be able to work in varying weather conditions
  • Bronze Certificate an advantage

Tanggungjawab

  • To operate all slides and swimming pools as instructed and as set in operating procedures
  • To operate all slides with a view to maintaining the highest level of safety
  • To adhere to all standard operating procedures, carry out daily inspections to the checklist on rides assigned to
  • To ensure customers safety at all times and to report on any safety hazards to the supervisor immediately
  • To provide first aid attention when necessary
  • To inform customers on ride procedures courteously
  • To attend to customers needs
  • To provide a pleasurable experience in the park by greeting, communicating in a polite manner and exercising good guest relations skills
  • Maintain cleanliness of the station and its surroundings
  • To assist in all maintenance work request from time to time
  • To report any defects concerning safety and breakdowns immediately
  • Any other duties from time to time

Manfaat tambahan

  • Meal Allowance
  • Cashier Allowance
  • Medical Coverage
  • Yearly Bonus & Increment
  • Uniform Provided
  • Free Entry to Sunway Lagoon
  • Discounts Throughout Sunway Subsidiaries (Shopping, Healthcare, Education, Leisure, Property, etc...)
 
A WALK-IN INTERVIEW on the 17th & 18th June 2017 from 9:00am - 5:00pm has been initiated by the Human Resources - Recruitment Team of SRHS.
An opportunity for final year students to secure their employment before graduating.  
For further inquiries please contact / WhatsApp Mr Raymond @ +60 16 - 549 6367 / Ms. Fatin @ +60 17 - 328 7801 OR you may call our general line @ +6 03 - 7492 8000. 
Interested talents may bring your updated Resume, IC copy, Certificates & Passport Photo 
Walk In at Venue : Lounge on 12, Persiaran Lagoon Bandar Sunway, 47500 Selangor Darul Ehsan

Tarikh permohonan terakhir

16 July 2017

Applicant Requirement

Warganegara

Malaysian,PR/Work permit holder,Foreigner

Pendidikan

Pemohon harus memiliki minimum Primary School

Lokasi Pekerjaan

Bandar Sunway, Selangor


Blog

Fuh! Artikel lengkap dengan tips tips pemakaian khas buat jejaka di luar sana. Sesuai betul buat mereka yang bakal melalui temuduga kerja agar nampak smart, fresh and clean! Biar sampai penemuduga pun terkejut tengok dan luruh jantung terus bagi markah 10/10 untuk penampilan.

Jun 29, 2017

Pakai iphone ni memang best sebab aplikasinya mudah dah lebih canggih. Tetapi biasalah, ada juga beberapa minor issue yang dihadapi dan kalau salah pergi kedai boleh melayang duit! Asyik kena tipu je dengan owner repair telefon sebab tak tahu apa-apa dan kadang tu memakan belanja yang boleh beli satu lagi telefon baru.

Jun 29, 2017

Kerja Part Time sekarang sudah mampu untuk meraih gaji yang lumayan, manfaat seperti makanan percuma, elaun OT yang tinggi, tempat tinggal yang disediakan & ada juga yang hanya perlu bekerja minima 4 Jam je sehari! Tak cukup menarik? Ada juga yang akan mengadakan temuduga minggu ni tau!

Jun 29, 2017