Kembali
AA Wellness Sdn Bhd banner company

AA Wellness Sdn Bhd AA Wellness Sdn Bhd is top company

Company SSM No 1150796-M · <50 Employees · Beauty / Fitness

Tentang AA Wellness Sdn Bhd

Sertai AA Wellness Sdn Bhd - Pintu Masuk Kepada Kerjaya Berbaloi dalam Estetika Perubatan!

Tentang Kami

Ditubuhkan pada tahun 2015, Klinik Perubatan Prinz dan Prinz Giampapa Medisuite komited untuk menyediakan perkhidmatan perubatan, penjagaan kesihatan, dan estetika dalam persekitaran eksklusif. Terletak di tengah Kuala Lumpur, kami telah berkembang menjadi tiga cawangan selama bertahun-tahun, dengan pasukan seramai 12 hingga 20 kakitangan, termasuk doktor, jururawat, ahli kecantikan, dan pasukan pentadbiran/pengurusan.

Kami berbangga menjadi Pusat Kecantikan dan Anti-Penuaan terbaik di bandar, berkomitmen untuk memberikan hasil yang luar biasa dan keselesaan yang tiada tandingan kepada setiap pesakit. Prosedur kami diubahsuai untuk memenuhi keperluan kecantikan tertentu, menggabungkan kepakaran perubatan terkini dengan sentuhan peribadi.

Mengapa Sertai Kami?

• Pertumbuhan Kerjaya: Kami berkembang, dan kami mahu anda berkembang bersama kami! Jadilah sebahagian daripada pasukan yang dinamik dan menyumbang kepada kejayaan Prinz Giampapa Medisuite semasa kami merancang untuk membuka beberapa lokasi di seluruh Malaysia.

• Pembangunan Professional: Kami berkomitmen untuk memupuk persekitaran kerja yang mesra dan profesional. Terima latihan untuk meningkatkan kemahiran dan pengetahuan anda, memastikan pertumbuhan profesional anda.

• Memimpin dalam Estetika: Sertai pusat terkemuka dalam perkhidmatan kecantikan dan anti-penuaan. Jadilah sebahagian daripada pasukan yang berusaha untuk kecemerlangan dan memberikan hasil yang luar biasa.

• Kultur Kerja Inklusif: Alami budaya kerja yang inklusif dan menyokong yang menghargai kerjasama dan sumbangan individu.

Peluang Pekerjaan Semasa

Terokai peluang kerjaya terkini dengan AA Wellness Sdn Bhd. Sertai kami dalam perjalanan kami untuk menyediakan perkhidmatan estetika perubatan terbaik dan menjadi pemain kunci dalam pertumbuhan Prinz Giampapa Medisuite.

Bentuk Masa Depan Estetika Perubatan - Sertai AA Wellness Sdn Bhd Hari Ini!

Maklumat AA Wellness Sdn Bhd

Nama Syarikat

AA Wellness Sdn Bhd

Jenis Syarikat

Small-Medium Enterprize

Saiz Syarikat

<50

Industri

Beauty / Fitness

No. SSM Syarikat

1150796-M

Peluang Pekerjaan

0

Media Sosial Syarikat

social media

Alamat AA Wellness Sdn Bhd

A-01-01 St. Mary's Place, Jalan Tengah, Off Jalan Sultan Ismail, WP Kuala Lumpur, Malaysia