Kembali
GGS Global Sdn Bhd banner company

GGS Global Sdn Bhd

Company SSM No 953627-A · <50 Employees · Retail / Merchandise

<10 Followers

1 Peluang Pekerjaan

Tentang GGS Global Sdn Bhd

GGS Global Sdn. Bhd. adalah sebuah syarikat swasta yang dimiliki dengan bangga oleh Bumiputera, sepenuhnya disokong oleh Kementerian Kewangan Malaysia. Awalnya ditubuhkan dalam sektor pembinaan, perjalanan kami adalah satu evolusi dan peningkatan yang berterusan. Walaupun akar kami tetap kukuh dalam pembinaan, kami telah mempelbagaikan portfolio kami untuk merangkumi automotif, perdagangan am, dan bekalan pelbagai barang dan perkhidmatan. Komitmen kami terhadap kecemerlangan meluas merentasi pelbagai industri, dari tekstil dan perkakas hingga makanan dan minuman. Dengan dedikasi kepada kualiti dan inovasi, kami berusaha untuk memenuhi keperluan pelanggan kami yang pelbagai sambil mengekalkan standard perkhidmatan dan integriti yang tertinggi. Sebagai sebuah entiti yang dinamik dan berfikiran progresif, kami bersedia untuk mengambil peluang baru dan menyumbang secara positif kepada landskap ekonomi Malaysia.


Misi

Di GGS Global Sdn Bhd, misi kami adalah untuk menyampaikan kualiti dan perkhidmatan yang luar biasa merentasi pelbagai industri, mendorong pertumbuhan mampan dan mencipta nilai yang berkekalan bagi pihak berkepentingan kami.


Visi

Visi kami di GGS Global Sdn Bhd adalah untuk menjadi sebuah syarikat terkemuka yang dimiliki oleh Bumiputera yang diiktiraf kerana inovasi, integriti, dan komitmen kepada kecemerlangan, sama ada di peringkat tempatan mahupun global.


Budaya Kerja di GGS Global Sdn Bhd

  • Mengapresiasi Kepelbagaian: Kami meraikan latar belakang dan pandangan unik ahli pasukan kami, mewujudkan persekitaran inklusif di mana setiap orang berasa dihargai dan dihormati.
  • Kerjasama: Kami percaya pada kuasa kerjasama dan pasukan, memanfaatkan kepakaran kolektif pekerja kami untuk mencapai matlamat bersama.
  • Pembelajaran Berterusan: Kami menggalakkan budaya pembelajaran dan pembangunan berterusan, menyediakan peluang untuk pertumbuhan peribadi dan profesional.
  • Integriti: Kami menjalankan perniagaan kami dengan piawai etika yang tertinggi, mengekalkan kejelasan, kejujuran, dan integriti dalam semua urusan kami.
  • Keseimbangan Kerja-Hidup: Kami mengakui kepentingan keseimbangan kerja-hidup dan berusaha untuk menyediakan persekitaran sokongan di mana pekerja boleh berkembang baik dari segi peribadi mahupun profesional.


Manfaat Bekerja di GGS Global Sdn Bhd

  • Pakej Gaji dan Manfaat yang Kompetitif
  • Peluang untuk Kemajuan Kerjaya
  • Program Latihan dan Pembangunan
  • Inisiatif Kesejahteraan Pekerja
  • Pengiktirafan dan Ganjaran atas Prestasi


Peluang Kenaikan Pangkat di GGS Global Sdn Bhd

Di GGS Global Sdn Bhd, kami komited untuk membantu pertumbuhan dan pembangunan pekerja kami. Melalui penilaian prestasi yang berkala dan program mentorship, kami menyediakan sokongan dan sumber yang diperlukan untuk ahli pasukan kami mencapai potensi penuh mereka dan memajukan kerjaya mereka.


Sertai Kami Hari Ini

Terokai peluang kerjaya yang menarik di GGS Global Sdn Bhd. Semak kekosongan jawatan kami dan mohon sekarang untuk menyertai pasukan dinamik kami!

Album GGS Global Sdn Bhd

Lihat lagi
Album of GGS Global Sdn Bhd - image no.1
Album of GGS Global Sdn Bhd - image no.2
Album of GGS Global Sdn Bhd - image no.3
Album of GGS Global Sdn Bhd - image no.4
Album of GGS Global Sdn Bhd - image no.5
Album of GGS Global Sdn Bhd - image no.6

Maklumat GGS Global Sdn Bhd

Nama Syarikat

GGS Global Sdn Bhd

Jenis Syarikat

Small-Medium Enterprize

Saiz Syarikat

<50

Industri

Retail / Merchandise

No. SSM Syarikat

953627-A

Peluang Pekerjaan

1

Laman Web Syarikat

Alamat GGS Global Sdn Bhd

No.14 Jalan 51A/227C, Petaling Jaya, Selangor, Malaysia

Peluang Perkerjaan GGS Global Sdn Bhd

Recon Car Salesperson Sepenuh Masa

Up to MYR15,000 Per Month
Closing
4 Jul 2024