Kembali
Heritage Marketing Services Sdn Bhd banner company

Heritage Marketing Services Sdn Bhd Heritage Marketing Services Sdn Bhd is top company

Company SSM No 1020146-H · <50 Employees · Printing / Publishing

<10 Followers

1 Peluang Pekerjaan

Tentang Heritage Marketing Services Sdn Bhd

Pembekal perkhidmatan yang boleh dipercayai untuk penyelesaian percetakan anda di Malaysia. Dalam industri yang serba pantas dan sentiasa berubah hari ini, setiap syarikat akan mencari cara kos efektif untuk menjimatkan wang dan akan mendapati lebih penting daripada sebelumnya untuk kekal di hadapan dan kekal menguntungkan.


Setiap syarikat, tanpa mengira saiz, memerlukan sistem dan peralatan komunikasi, seperti pencetak dan mesin penyalin berbilang fungsi, yang boleh bersaing dengan kadar produktivitinya, daripada syarikat baharu kepada syarikat kecil dan sederhana yang boleh disesuaikan kepada syarikat gergasi dan juga berbilang negara yang lebih besar.


Walaupun sesetengah syarikat terus memiliki dan menggunakan mesin penyalin sebagai aset, banyak syarikat lain, terutamanya yang mempunyai pejabat dan aktiviti yang besar, telah menukar kepada pajakan kerana ia lebih menjimatkan kos.


Kami bermula sebagai Perkhidmatan Pemasaran Warisan dari 2006 hingga 2012, apabila kami menukar nama kami kepada Heritage Marketing Services Sdn Bhd. Selama lebih 15 tahun, kami telah menjadi pembekal khusus bagi sistem komunikasi perniagaan dan pejabat yang boleh disesuaikan. Kami menawarkan rangkaian komprehensif bahan guna pencetak mesin fotokopi berkualiti tinggi dan alat ganti, mewujudkan perjanjian membaca meter dan menyediakan perkhidmatan teknikal dan penyelesaian masalah yang cekap.


Semuanya supaya anda boleh mendapatkan akses kepada sistem komunikasi perniagaan yang berpatutan, fleksibel dan sempurna untuk keperluan anda.

Maklumat Heritage Marketing Services Sdn Bhd

Nama Syarikat

Heritage Marketing Services Sdn Bhd

Jenis Syarikat

Small-Medium Enterprize

Saiz Syarikat

<50

Industri

Printing / Publishing

No. SSM Syarikat

1020146-H

Peluang Pekerjaan

1

Laman Web Syarikat

Alamat Heritage Marketing Services Sdn Bhd

Block K-G-25, Jalan PJU 1A/1, Taipan Damansara, 2, Ara Damansara, Petaling Jaya, Selangor

Peluang Perkerjaan Heritage Marketing Services Sdn Bhd

Sale Executive Sepenuh Masa

MYR3,000 - MYR5,000 Per Month
Closing
11 Oct 2024