Kembali
Imika Empire Sdn Bhd banner company

Imika Empire Sdn Bhd Imika Empire Sdn Bhd is top company

Company SSM No 1260411-M · 51-200 Employees · Electrical & Electronics

<10 Followers

Tentang Imika Empire Sdn Bhd

Peluang Kerjaya di Imika Empire Sdn Bhd

Sertai Pasukan Kami di Imika Empire

Imika Empire Sdn. Bhd. adalah sebuah perikatan perniagaan strategik dengan pengalaman luas dalam aksesori telefon pintar dan komputer. Dengan lebih dari 12 tahun dalam perniagaan runcit, kami telah membina reputasi untuk kecemerlangan dan inovasi. Visi kami adalah untuk diiktiraf sebagai salah satu organisasi dan penyedia perkhidmatan yang paling cemerlang dan progresif dengan kehadiran global.

Perjalanan Kami

Sejak memperoleh perniagaan runcit pada tahun 2010, Imika Empire telah mengembangkan jangkauannya ke dalam pasaran teknologi melalui kedai-kedai runcit miliknya di Malaysia dan pengedaran borong kepada jenama runcit terkemuka di Malaysia. Sepanjang dua tahun terakhir, perniagaan kami telah berkembang pesat, membina kehadiran yang kukuh di pasaran.

Pencapaian Kami

Dengan lebih dari 13 tahun pengalaman dalam runcit IT, Imika Empire telah mencapai penanda aras lebih dari RM40 juta dalam jualan tahunan. Berpusat di Ipoh, ibu pejabat kami terletak di No.1, Jalan Greentown 4, Greentown Nova, *0450 Ipoh. Kami bangga mengendalikan lebih dari 30 cawangan di seluruh Malaysia.

Model Perniagaan Kami

Kami mempromosikan model perniagaan yang mudah dan berkesan: menjual komputer riba dengan harga di bawah RM1000 dengan jaminan 1 tahun. Kami percaya bahawa dalam industri runcit, kesederhanaan adalah kunci untuk syarikat dan pelanggan kami. Dengan memenuhi jangkaan dan mengelakkan kerumitan yang tidak perlu, kami memupuk persekitaran kerja yang fokus pada kecekapan dan kepuasan pelanggan.

Mengapa Bekerja Dengan Kami?

Inovasi dan Pertumbuhan

Di Imika Empire, kami berada di barisan hadapan inovasi dalam industri runcit IT. Sertai pasukan yang sentiasa mendorong batasan dan berusaha untuk kecemerlangan.

Pembangunan Profesional

Kami komited kepada perkembangan berterusan ahli pasukan kami. Kami menyediakan peluang yang luas untuk latihan, bimbingan, dan peningkatan kerjaya.

Persekitaran Kolaboratif

Bekerja dalam persekitaran yang dinamik dan menyokong di mana idea dan sumbangan anda dihargai. Kami percaya dalam memupuk budaya kerja berpasukan dan saling menghormati.

Faedah Kompetitif

Kami menawarkan gaji yang kompetitif dan pakej faedah yang komprehensif yang termasuk insurans kesihatan, pelan persaraan, dan faedah lain untuk menyokong kesejahteraan anda.

Jika anda bersemangat tentang teknologi dan runcit, dan mencari kerjaya yang memuaskan dengan syarikat terkemuka, kami ingin mendengar daripada anda.

Sertai kami di Imika Empire dan menjadi sebahagian daripada pasukan yang membuat perubahan dalam industri runcit IT. Kami menantikan kehadiran anda ke dalam keluarga kami yang semakin berkembang!

Album Imika Empire Sdn Bhd

Lihat lagi
Album of Imika Empire Sdn Bhd - image no.1
Album of Imika Empire Sdn Bhd - image no.2
Album of Imika Empire Sdn Bhd - image no.3
Album of Imika Empire Sdn Bhd - image no.4
Album of Imika Empire Sdn Bhd - image no.5
Album of Imika Empire Sdn Bhd - image no.6

Maklumat Imika Empire Sdn Bhd

Nama Syarikat

Imika Empire Sdn Bhd

Jenis Syarikat

Small-Medium Enterprize

Saiz Syarikat

51-200

Industri

Electrical & Electronics

No. SSM Syarikat

1260411-M

Peluang Pekerjaan

0

Laman Web Syarikat

Media Sosial Syarikat

social mediasocial media

Alamat Imika Empire Sdn Bhd

No.1 Jalan Greentown 2, Greentown Nova, Ipoh, Perak, Malaysia