Kembali
JES Advisory Sdn Bhd banner company

JES Advisory Sdn Bhd

Company SSM No 1389577-K · 1-50 Employees · Banking / Finance

<10 Followers

4 Peluang Pekerjaan

Tentang JES Advisory Sdn Bhd

JES Advisory adalah sebuah syarikat milik persendirian yang pakar dalam menyediakan perkhidmatan penubuhan perniagaan menyeluruh, jualan hartanah, persembahan kewangan, dan perundingan. Pasukan profesional kami yang berpengalaman berkomitmen untuk memberikan perkhidmatan yang luar biasa kepada pelanggan kami dengan memanfaatkan kepakaran dan pengetahuan industri yang mendalam.
 


 

Kami memahami bahawa memulakan perniagaan baru boleh menjadi tugas yang menakutkan, itulah sebabnya kami menawarkan pelbagai perkhidmatan penubuhan perniagaan untuk membantu anda memulakan langkah yang betul. Pasukan kami akan bekerjasama rapat dengan anda untuk memahami keperluan unik anda dan membimbing anda melalui setiap langkah proses penubuhan. Sama ada anda pemilik perniagaan kecil atau seorang usahawan yang ingin memulakan usaha baru, kami mempunyai kepakaran untuk membantu anda berjaya.


 

Selain perkhidmatan penubuhan perniagaan kami, kami juga menawarkan pelbagai perkhidmatan jualan hartanah. Pasukan ejen berlesen kami mempunyai pengalaman yang luas dalam industri hartanah dan boleh membantu anda menavigasi proses yang rumit dalam membeli atau menjual hartanah. Dari menjalankan penyelidikan pasaran hingga bernegosiasi kontrak, kami mempunyai kepakaran untuk membantu anda mencapai matlamat hartanah anda.


 

Di Jes Advisory, kami juga menawarkan perkhidmatan persembahan kewangan dan perundingan untuk membantu pelanggan kami mencapai objektif kewangan mereka. Pasukan pakar kewangan kami akan bekerjasama rapat dengan anda untuk membangunkan pelan kewangan menyeluruh yang sejajar dengan matlamat perniagaan atau peribadi anda. Kami boleh membantu anda dalam segala-galanya dari analisis kewangan hingga perancangan dan penyediaan cukai.


 

Komitmen kami terhadap kecemerlangan dan kepuasan pelanggan adalah inti dari segala yang kami lakukan di Jes Advisory. Kami bangga memberikan perkhidmatan yang luar biasa dan membina hubungan jangka panjang dengan pelanggan kami. Hubungi kami hari ini untuk ketahui lebih lanjut bagaimana kami boleh membantu anda mencapai matlamat perniagaan, hartanah, dan kewangan anda.

Album JES Advisory Sdn Bhd

Lihat lagi
Album of JES Advisory Sdn Bhd - image no.1
Album of JES Advisory Sdn Bhd - image no.2
Album of JES Advisory Sdn Bhd - image no.3
Album of JES Advisory Sdn Bhd - image no.4
Album of JES Advisory Sdn Bhd - image no.5
Album of JES Advisory Sdn Bhd - image no.6

Maklumat JES Advisory Sdn Bhd

Nama Syarikat

JES Advisory Sdn Bhd

Jenis Syarikat

Public Listed Company

Saiz Syarikat

1-50

Industri

Banking / Finance

No. SSM Syarikat

1389577-K

Peluang Pekerjaan

4

Laman Web Syarikat

Media Sosial Syarikat

social mediasocial mediasocial mediasocial media

Alamat JES Advisory Sdn Bhd

51-8-D1, Menara BHL, Jalan Sultan Ahmad Shah, George Town, Pulau Pinang, MY

Video JES Advisory Sdn Bhd

Peluang Perkerjaan JES Advisory Sdn Bhd

Lihat Semua

Digital Marketing Specialist Sepenuh Masa

MYR2,000 - MYR3,000 Per Month
Closing
8 Jul 2024

Admin Sepenuh Masa

MYR1,500 - MYR2,000 Per Month
Closing
5 Aug 2024

Financial Consultant Sepenuh Masa

MYR1,500 - MYR2,000 Per Month
Closing
3 Jul 2024