Kembali
LiveExpress Sdn Bhd banner company

LiveExpress Sdn Bhd LiveExpress Sdn Bhd is top company

Company SSM No 1376499-X · <50 Employees · IT / Software

27 Followers

6 Peluang Pekerjaan

Tentang LiveExpress Sdn Bhd

Selamat datang ke LiveExpress Sdn Bhd, rumah bagi LiveExpress 唐人街外卖, sebuah platform penghantaran makanan terkemuka. Kami adalah sebuah syarikat permulaan yang dinamik, sedang mencari individu berbakat untuk menyertai pasukan kami dalam usaha memperluas operasi dan menuju ke arah menjadi platform gaya hidup yang lebih lengkap serta meningkatkan operasi perniagaan di pasaran Malaysia.

LiveExpress bukan sekadar perkhidmatan penghantaran makanan. Kami adalah sebuah aplikasi/platform gaya hidup yang menawarkan pelbagai perkhidmatan untuk meningkatkan kehidupan seharian pengguna kami. Dari penghantaran makanan hingga perkhidmatan berkaitan gaya hidup yang lengkap, kami berusaha untuk menyediakan kemudahan dan kepuasan kepada pelanggan kami.

Sebagai sebahagian daripada strategi pertumbuhan kami, kami sedang memperluaskan operasi kami bukan hanya di Malaysia tetapi juga di Singapura, Vietnam, Kemboja, dan Myanmar. Ini memberikan peluang yang menarik bagi individu yang bersemangat untuk membuat perbezaan dan menyumbang kepada kejayaan syarikat yang berkembang pesat di rantau Asia Tenggara.

Sertailah kami di LiveExpress dan menjadi sebahagian daripada pasukan yang bertenaga yang sedang membentuk masa depan perkhidmatan gaya hidup di Malaysia dan sekitarnya. Terokailah laman web kami untuk mengetahui lebih lanjut mengenai syarikat kami dan bagaimana anda boleh menjadi sebahagian dari perjalanan kami.

Maklumat LiveExpress Sdn Bhd

Nama Syarikat

LiveExpress Sdn Bhd

Jenis Syarikat

Multinational

Saiz Syarikat

<50

Industri

IT / Software

No. SSM Syarikat

1376499-X

Peluang Pekerjaan

6

Alamat LiveExpress Sdn Bhd

03-01, Tower A, Vertical Business Suites Jalan Kerinchi, Bangsar South, WP Kuala Lumpur, Malaysia

Peluang Perkerjaan LiveExpress Sdn Bhd

Lihat Semua

Sales Executive Coordinator Sepenuh Masa

MYR3,000.00 - MYR5,000.00 Per Month
Closing
3 Oct 2024

Account Admin Executive Sepenuh Masa

SGD2,000.00 - SGD3,000.00 Per Month
Closing
1 Mar 2025

Digital Marketing Executive Sepenuh Masa

MYR3,000.00 - MYR5,000.00 Per Month
Closing
28 Feb 2025