Kembali
Multiskil Sdn Bhd banner company

Multiskil Sdn Bhd Multiskil Sdn Bhd is top company

Company SSM No 113927-D · <50 Employees · Electrical & Electronics

<10 Followers

Tentang Multiskil Sdn Bhd

Multiskil Sdn Bhd ditubuhkan pada tahun 28 haribulan Ogos 1992 berdasarkan atas kemahiran dan pentadbiran. Bermulanya disini dalam kerja-kerja Mechanical dan Electrical beserta Civil & Structure, kami mempunyai kepakaran dalam bidang kejuruteraan  terutamanya reka bentuk dan pemasangan.

 

Kekuatan kami bekerja di dalam satu kumpulan dari pada latar belakang yang berbeza dari segi pengalaman dan latihan.Di samping itu, kami bersedia untuk mengambil segala tangunggjawab dan cabaran dalam bidang perkhidmatan kejuruteraan.

 

Oleh sebab itu, kami berazam dan yakin pada tahun 2008 JPS Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur menawarkan kami kerja-kerja penyelenggaraan selama 2 tahun di Wilayah Persekutuan Smart Flood Mitigation System dari bulan Ogos 2008 hingga Ogos 2010. Kontrak ini akan di perbaharui sehingga 2011.

 

Mengikut rekod terbaik kami, JPS sekali lagi memberi kepercayaan kepada kami  untuk membuat kerja-kerja yang sama iaitu menyelenggara di Flood Mitigation System di Keroh Barrage Kepong tahun lepas (2010) dan Batu Jinjang pada tahun ini 2011.

 

Juga, kami mempunyai perkhidmatan professional, dan juga kami mempunyai bengkel sendiri yang bertapak di Seremban 2 untuk melakukan kerja-kerja seperti Mechanical, Pump, Generator Piping, Welding, perkhidmatan, penyelenggaraan serta penambahbaikan pam dan sebagainya.

 

Untuk Pembaharuan kami telah membuka syarikat kecil dibawah Multiskil dalam bidang Automotif pembaikan kereta komersial.

 

Tempat ini sangat strategik dalam menambahbaikan dan mudah untuk membuat perancangan, merekabentuk, kerja-kerja pemasangan dan mentauliah serta  pengujian.

Senarai utama peralatan kami adalah :-

§  Air Compressor

§  High speed cutter and plasma cutter

§  Welding set, MIG and accessories

§  Electrical tools

§  Mechanical tools

§  Painting equipment

§  General tools

§  Safety Equipment and tools

§  Electrical and mechanical tester
 

 

Album Multiskil Sdn Bhd

Lihat lagi
Album of Multiskil Sdn Bhd - image no.1
Album of Multiskil Sdn Bhd - image no.2
Album of Multiskil Sdn Bhd - image no.3

Maklumat Multiskil Sdn Bhd

Nama Syarikat

Multiskil Sdn Bhd

Jenis Syarikat

Individual Business

Saiz Syarikat

<50

Industri

Electrical & Electronics

No. SSM Syarikat

113927-D

Peluang Pekerjaan

0

Budaya dan Faedah Pekerja

Faedah Kewangan

Alamat Multiskil Sdn Bhd

3a Jalan Wangsa Murni 4, Kuala Lumpur, Malaysia