Kembali
SLS Bearings (Malaysia) Sdn Bhd banner company

SLS Bearings (Malaysia) Sdn Bhd SLS Bearings (Malaysia) Sdn Bhd is top company

Company SSM No 10187-H · 201-500 Employees · Retail / Merchandise

21 Followers

3 Peluang Pekerjaan

Anugerah Syarikat

most responsive employer SLS Bearings (Malaysia) Sdn Bhd

Tentang SLS Bearings (Malaysia) Sdn Bhd

SLS merupakan sebuah syarikat berorientasikan perkhidmatan yang memberi tumpuan utama kepada industri pengguna akhir seperti Automotif, Simen Pembinaan, Elektronik, Perkhidmatan Makanan.

Kami menyediakan pelbagai produk seperti Bantalan Tali Pinggang Kopling Rantai Rol Penyegel Minyak Alat Penyelenggaraan Perekat & Penyegel Sistem Hidraulik Kami menggalakkan pekerja kami untuk mengurus dan mengembangkan kerjaya mereka melalui pelbagai tugasan, mungkin di bahagian yang berbeza dalam perniagaan. Kami percaya dalam berkongsi kejayaan kami dengan mereka yang menjadikannya berlaku. Kami telah membina reputasi kami dengan memberikan kepada pelanggan kami apa yang kami katakan kami akan lakukan apabila kami mengatakannya. Kami melakukannya dalam persekitaran idea yang dikongsi, usaha yang dikongsi, dan tanggungjawab yang dikongsi, dan dalam suasana terbuka yang mengiktiraf keperluan setiap individu untuk berkembang secara profesional. Alami cabaran dan kegembiraan persekitaran yang berkembang dengan menyertai kami!

Visi Kami

Sebagai pemimpin dalam penyelesaian peningkatan perniagaan, kami digerakkan oleh semangat dan kreativiti untuk membawa nilai kepada pelanggan kami dengan meningkatkan prestasi dan kebolehpercayaan.

Misi Kami

Kami mencipta kelebihan bersaing bagi pelanggan dan rakan kongsi kami dengan menyediakan sistem mekanikal, komponen, dan penyelesaian berkualiti, mengorak berdasarkan rangkaian strategik yang luas dan keunggulan individu kami.

Nilai-Nilai Kami

  1. Komited: Kami bersemangat tentang apa yang kami lakukan. Kami bertujuan untuk membuat perubahan kepada pelanggan kami dengan bersikap proaktif dalam mencari penyelesaian untuk mencapai matlamat mereka.
  2. Dipacu oleh Pelanggan: Kami meletakkan pelanggan kami di tengah-tengah strategi perniagaan kami dan sentiasa berusaha melebihi harapan mereka.
  3. Keunggulan: Kami menggabungkan inovasi untuk memberikan peningkatan yang mampan kepada pelanggan kami. Kami menyumbang kepada kepakaran industri dan menggalakkan perkongsian pengetahuan dan pertukaran idea di kalangan pekerja kami.
  4. Kualiti: Kami berbangga dalam menyediakan produk berkualiti dan menyampaikan perkhidmatan yang cepat dan dipercayai kepada pelanggan kami. Kami berusaha untuk bekerjasama dengan rakan kongsi yang juga berkongsi standard kami yang tinggi.
  5. Kerjasama Pasukan: Dipacu oleh matlamat bersama, kami bertindak dan bergerak maju sebagai satu. Dengan berkongsi maklumat dan kemahiran, kami inklusif dalam pemikiran dan tindakan kami.

Tanggungjawab Sosial Korporat

Di SLS, kami komited untuk menyertai dan terlibat dalam usaha pembangunan mampan. SLS mengiktiraf bahawa perniagaannya memberi impak kepada komuniti di mana kami beroperasi dan kami berusaha untuk membuat perbezaan yang positif dalam menghasilkan dunia yang lebih baik dan produktif.


Persekitaran Kerja Kami

Inklusif: Pasukan kami mencerminkan kepelbagaian yang kaya dalam industri kami, dengan akses yang adil kepada peluang bagi semua tanpa mengira pengalaman.

Pertumbuhan: Menyediakan peluang untuk membolehkan individu mencapai tahap profesionalisme yang baru melalui bidang seperti penyelenggaraan, kejuruteraan, dan lain-lain

Nilai: Kami mempunyai dasar-dasar dan proses untuk memotivasikan dan mendapatkan lebih banyak kepuasan dari pekerjaan mereka.


Sertai Keluarga Besar Kami

Kami mengalu-alukan semua pemohon yang berusaha untuk memperbaiki dan cemerlang bersama kami. Mohon pekerjaan kami hari ini!Album SLS Bearings (Malaysia) Sdn Bhd

Lihat lagi
Album of SLS Bearings (Malaysia) Sdn Bhd - image no.1
Album of SLS Bearings (Malaysia) Sdn Bhd - image no.2
Album of SLS Bearings (Malaysia) Sdn Bhd - image no.3
Album of SLS Bearings (Malaysia) Sdn Bhd - image no.4
Album of SLS Bearings (Malaysia) Sdn Bhd - image no.5
Album of SLS Bearings (Malaysia) Sdn Bhd - image no.6

Maklumat SLS Bearings (Malaysia) Sdn Bhd

Nama Syarikat

SLS Bearings (Malaysia) Sdn Bhd

Jenis Syarikat

Small-Medium Enterprize

Saiz Syarikat

201-500

Industri

Retail / Merchandise

No. SSM Syarikat

10187-H

Peluang Pekerjaan

3

Laman Web Syarikat

Alamat SLS Bearings (Malaysia) Sdn Bhd

22, Jalan Kilang 51/205 Highway Centre 46050 Petaling Jaya Selangor, Petaling Jaya, Selangor, Malaysia

Peluang Perkerjaan SLS Bearings (Malaysia) Sdn Bhd

Sales Representative Sepenuh Masa

MYR2,500 - MYR4,000 Per Month
Closing
1 Nov 2024

HR Assistant Sepenuh Masa

MYR2,000 - MYR3,000 Per Month
Closing
2 Nov 2024

Customer Service Assistant Sepenuh Masa

MYR2,000 - MYR4,000 Per Month
Closing
1 Nov 2024