Kembali
TQ Quarry Sdn Bhd banner company

TQ Quarry Sdn Bhd TQ Quarry Sdn Bhd is top company

Company SSM No 1015623-A · 51-200 Employees · Mining

<10 Followers

Tentang TQ Quarry Sdn Bhd

Gambaran Keseluruhan Syarikat:

TQ Kuari Sdn Bhd ditubuhkan pada tahun 2012 dengan matlamat menjadi pengeluar agregat terbesar di Malaysia. Produk dan perkhidmatan kami termasuk agregat, cip, pasir kuari, dan bahan asas jalan. Dengan perluasan perniagaan kami yang pesat, kami mencari calon yang dinamik dan bersemangat untuk menyertai kami. Bersama-sama, kami maju!

Mengapa Menyertai Kami?

Manfaat: Kami menawarkan persekitaran kerja yang mencabar dan memuaskan di mana individu diiktiraf atas prestasi, usaha, dan sumbangan mereka. Kakitangan mendapat manfaat daripada pakej yang kompetitif dan komprehensif termasuk liputan perubatan dan hospital, insurans kemalangan peribadi dan hayat, bonus insentif yang menarik dan peningkatan gaji, anugerah perkhidmatan yang panjang, dan banyak lagi.

Latihan: Program latihan dan pembangunan kami direka untuk meningkatkan pertumbuhan peribadi dan membangunkan kemahiran tertentu untuk menghadapi cabaran dan teknologi baru. Jika anda memiliki cita-cita, daya usaha, dan keazaman, TQ Kuari Sdn Bhd akan mengalokasikan sumber untuk membantu anda berjaya.

Maklumat TQ Quarry Sdn Bhd

Nama Syarikat

TQ Quarry Sdn Bhd

Jenis Syarikat

Non-Profit Organization

Saiz Syarikat

51-200

Industri

Mining

No. SSM Syarikat

1015623-A

Peluang Pekerjaan

0

Alamat TQ Quarry Sdn Bhd

Lot 5004, Lebuhraya Rawang, TEMPLER Rawang, Rawang, Selangor, Malaysia